Şahin alınırmı?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır olan motosiklet merakımı gözlerimin önünde kaza yapıp hayatını kaybeden bir kişiden sonra rafa kaldırdım.
Zaten motosiklet içinde düşük bir bütçem vardı araba içinde haliyle düşük bütçem oluyor ve şahin almayı düşünüyorum öyle saçmasapan modifiyeler yapıp keko sürüsüne katılacak değilim alıp adam gibi orjinal haliyle sürmeyi düşünüyorum.
Aranızda kullananlar varmı ve yorumlarınız nelerdir?

Piyasada oldukça temiz bakılmış Şahinler Doğanlar halen mevcut. Bazıları saçma şekilde yüksek fiyatlar bile istiyorlar :)
Temiz bir tane bulduktan sonra neden alıp kullanmayasın?
Ama dua et sen bir Şahin alana kadar biri gözünün önünde araba kazası geçirip ölmesin :)

bana bilgi verirmisiniz ya motor almayi düşünüyorum yeni hevesim basladi ama boyum kisa 1.64 arastirdiklarim arasinda lifan pony 100 uygun geldi fiyati tipi cok guzel ne dersiniz boyuma gore

Ulaşım aracı olarak benim düşüncem motosiklet arabanın yerini tam karşılamıyor(Keyif alma olayı bambaşka zaten bu yüzden motosiklet kullanıyoruz). Motorumu daha çıkaramadım hava şartlarından mesele sattığım r9'u aramıyor değilim.
Araba lazımsa şahin alınır niye alınmasın ilerki zamanlarda da ikisinden de vazgeçmeden ucuz yollu bi motor alırsın yanına. Yalnız ben şahin değilde 9 serisi (bro-spring artık bütçene göre) tavsiye ederim neden dersen, yakıt ve yol tutuşu şahinden iyidir ayrıca apaçi gözüyle bakmazlar trafikte.Tek kötü yanı şahinden: içi az daha dardır.

Son düzenleme:
Alınmaz...
1. Kasası çok hızlı çürür.
2. Motoru çok yakar.
3. Güvenlik çok düşüktür.

Alınabilir.
1. Parçaları ucuzdur.
2. Kaportacı tanıdığın olabilir.
3. İyi bir LPG kiti takılabilir.
4. Fren sistemi modifiye edilebilir veya çok şanslı bir insansındır.

temiz bulursan alınır niye alınmasın. limitlerini bildikten sonra da o kadar tehlikeli olmayan içi ferah ve de keyifli bir araçtır. :cat:

hyundai excell fln al bence, şahin doğanlar Allaha emanet gidiyor yolda.. ben motosiklette korkmuyorum dayımın doğanında korktuğum kadar =)

temizini bulursan niye alınmasın ben 89 model doğan kullanıyorum yaşına hürmeten biraz çürük yeri olur tabi ki limitlerini bilersen ve bakımını yaparsan seni üzmez
unuttuğum bir nokta bundan yaklaşık 2 ay önce bir kaza gördüm kafa kafaya şahin ile fiat panda çarpıştı olanı söyleyim şahinin ön tamponda sıkıntı var panda pert

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar