Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
2009 model salcano cup motorum var.Motorum 13.000 de hala bebek gibi sayıyor.Motoruma cok iyi bakıyorm.Edirneden 3 defa İstanbul a iki defa enez e gittim.210 km kontak kapamadığım oldu, tık yok.Yani uzun yol u seviyorum ancak sizlerinde bildği gibi cup uzun yol motoru değil...
Merhabalar.
Motorumun arızası için teknik destek dışında ilk defa başlık açıyorum.
Ama cidden şaşıracağınızı düşündüğüm Bir durum ile karşı karşıyayım.
-Bir adet blacklight para kontrol ışığı ile aklıma ehliyeti kurcalamak geldi.
Bu benim ehliyet (en amele resimlisinden)
Şimdi bunu belki güneş...
Merhaba Motosiklet.net Üyeleri.
Uzun zamandır ybr aramaktaydım.
Bu gün Edirne'de Bir Adet:
Uzay kafa 2006 model, 2007 trafiğe çıkışlı, temiz ve ben alırsam 3. sahibi olacağım bir ybr buldum.
Motorda çok aramama rağmen nokta kadar küf bulamadım.17.500 küsür kilometrede.Ama kafama takılan bişey...
Selamün aleyküm Motosiklet.net sakin ve sakineleri.Abilerim, ablalarım, kardeşlerim.
2009 model, gözüm kadar olmasa da gayet iyi baktığım bir adet Salcano panther 100(sonradan 110) sahibiyim.Ama motor bu zamanlar ilk kışını gördüğünden midir nedir biraz mutasyona uğradı.Sizlere yapılması...
Selamün aleyküm motosiklet.net üyeleri...!
Bir adet salcano 100 cc panter sahibiyim.Malum havalar da biraz fazla güzel.Kaskla sürücü kursunda tanışmış, soğuk dolayısıyla alışmış bir insanım.
Doğal olarak motor montu da hiç almadım ancak bu aralar çok niyetlendim.Ancak hiçbir bilgim...
Selamün Aleykum motosiklet.net üyeleri.Bu akşam geçen hafta aldığım salcano panther 100 cc cup ile iki kişi edirne den bir köyüne yolculuk yaptm.Biraz sıkıştırdm ama ne verdiysem onu da gitti.Burda sorun yok ancak dönüşte de aynı şekilde gelmeme rağmen yaklaşık 15 km kadarını yağmurda...
Selam motosiklet.net. Bi kısmınızın bildiği coğunuzun bilmediği üzere yıllardır hiç kask takmamıs olan ben ehliyetimi aldığımda (10-15 gune tekabul ediyor) bir adet de yamaha ybr alma planlarındayım.
Tabi herşeyimin tam olmasını istiyorum. Ve kask beğenmeye çalışırken (ki netten 100 tl ye ls2...
Selam motosiklet.net Sıfırdan yarattığım mobylette me şimdi de akü takmak istiyorum. Ama kafama takılan soyle bi durum var mobylette de diyot var ama sanırım elekriği dalgalı akım.+sı -si belli değil gibime geliyo. Eğer boyle ise bunun için bi düzenleyici mi takıcaz yoksa su haliyle...
Beyler Motoru Su devre ile çalıştırdım ancak 12v çıkış hangi renk ile şase arasında
BİR DE stop hangi renk ile şase ederek olcak? Lütfen yardım yaw:pale:
S.a Motosiklet.net. Uzun aralıklar vererek uğraştığım boya işlemi tamamlandı.
Motoru da bayağı topladım . Elektrik tesisatında biraz sadeleştirmeye gitmek istiyorum. Mevcut parçaları çizdim paylaşıyorum. Bunları bağlayabilecek bi arkadaştan şöyle bi yardım istiyorum. Bunların bağlantısı...
Yeniden Selam Motosiklet.net. Baylar bayanlar .... Dün akşam da dediğim gibi Herşey sona yaklaştı. Astar atıldı. Cillop gibi bembeyaz parçalar var suan elimde Olay boyaya tam olarak geldi. Ben hala Yeşil ve turuncu da takılıyım. Ne kadar zıt olsa iyidir. Gereksiz resimleri de...
Selam motosiklet.net Mobylette mi daha once orjinal boyanın üstüne mavi boyamıstım kazımadan etmeden ama pek dayanıklı olmadı şimdi ise komple boyayı kazıyıp boyama niyeti içerisindeyim sizlerin de yardımıyla inşallah güzel birşey ortaya cıkacaktır . Renk olayında da yardımınızı bekliyorum...
S.a motosiklet.net üyeleri .Bundan 2 -3 ay oncesinde bi abinin motoruyla bi yere kadar gittim. Motorun üzerinde dururken (seyir halinde değil) yanıma normal polis ekibi gelip ehliyet sordu.Yok dedim gezme falan dedi ve gitti .Plakaya falan da inip bakmadı .
Şimdi motorun sahibi benim o gece...
S.a motosiklet.net üyeleri.Çalıştığım Dükkandaki bir abinin motoru ile cok acil olmasından dolayı bir yere kadar gitmiştim.Daha doğrusu yollandım.Gittiğim yerde dururken (seyir halinde de değil) normal asayiş polisi yanıma geldi ve ehliyetin var mı dedi ben de yok demiştim. Ekip falan cağırmadı...
Arkadaşlar ilk topic acısım kusura bakmayın inşallah doğru yere yazdım ama soyle bi sorunla karsı karsıyayım mondial 100 kh vitese geçmior
zorlayınca carr diye ses geliyor. Ben debriyaj balatasının bittiğini düşünüyorum
Oyle ise masraf nedir? Şimdiden teşekkürler MT üyeleri.