Borelli yi nasıl Bilirsiniz _? 30 tl desem?

Selam motosiklet.net. Bi kısmınızın bildiği coğunuzun bilmediği üzere yıllardır hiç kask takmamıs olan ben ehliyetimi aldığımda (10-15 gune tekabul ediyor) bir adet de yamaha ybr alma planlarındayım.

Tabi herşeyimin tam olmasını istiyorum. Ve kask beğenmeye çalışırken (ki netten 100 tl ye ls2 leri kestiriyodum gözüme) bugun Tasiş e gittim. Borelli marka fullface kaskların 30 tl olduğunu gordum. Benim için tabiki hiç rahat değil ama marka iyimdir, yoğurt kovası dediğiniz cinsten midir, çin midir capan mıdır bi sorayım dedim. Silver -gümüş renkte gayet de şık duruyor.Fiyat da ne kadar iyi bunu bi oğreneyim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yoğurt kovası dediğimiz cinsten...

Ben de tasiş'den gidip 15 liraya açık modelini almıştım fakültede proje için kullandım ikiye böldüm dekor yaptım anca ona yarar zaten, üzerinde italya falan yazıyor ama hikaye...

Yoğurt kovası dediğimiz cinsten...

Ben de tasiş'den gidip 15 liraya açık modelini almıştım fakültede proje için kullandım ikiye böldüm dekor yaptım anca ona yarar zaten, üzerinde italya falan yazıyor ama hikaye...

ben de az araştırdım italyan falan die seviniyodum iyise ucuza kaparz die ama traş desene:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
LS2 lere yönel, hiç bir şey kafandan değerli değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar