Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kusura bakmayın burası daha canlı dıye buraya atıyorum ilanı
Siyah renk 2012 model
Km 15xxx
Amerikan park
Alarm(uzaktan çalistirma aktif)
Siyah ön cam
Topcase
Koruma demiri
Kedi gozu ledler
Metzeler lastik (1000 km once takildi 230 lira verildi)
3300 TL
Araba alicagim icin satilik...
Siyah renk 2012 model
Km 15xxx
Amerikan park
Alarm(uzaktan çalistirma aktif)
Siyah ön cam
Topcase
Koruma demiri
Kedi gozu ledler
Metzeler lastik (1000 km once takildi 230 lira verildi)
3500 TL
Araba alicagim icin satilik
Pazarlik vs yok
Kış ayındayız diye ölücülük yapmaniza gerek yok kimseye...
arkadaşlar merhaba aldığım motorun dertleri bitmiyor :P 65 km den sonra depo tokatlıcak mış gibi kafa sağa sola sallanıyor neden yapar bunu önceki sahibi 40 la yatırmış onu bılıyorum sadece mesnet dedikleri yer varmış ordan yaparmı acaba
arkadaşlar yeni aldığım motorun yağını degıstıricektim yağ tıpasının acılış yonunun tersıne cevirmişim yarım yamalak acıldı sonra baktımkı ters olduğunu anladım ama iş işden geçti demir kırıntıları cıktı vıdanın yanından motor bloğuna yenı dış açtırmam lazım nerde yaptırabılırım yeşılpınar...
Arkadaşlar yeni motor aldım alırken kontrol ettim bu şekilde aldım yaptırırım dıye çok sorun değil şuanlık ama motor geri gitmiyor olduğum yerde ön fren diski sıkıyor biraz anlamadım gitti. orta sehbada boşda çevirmeye çalışıyorum 1 tur zor atıyor normalde fırıldak gibi dönmesi lazım neden...
Arkadaşlar kusura bakmayın burası canlı dıye buraya yazdım motorunu satmak isteyen varsa
2012 ve üstü
35.000 km geçmemiş
KAZASIZ cb125e aranıyor limit son 3200 TL pazartesi gününe hemen alıcam !!!
Batarya yeni değişti sadece touch ıd okumuyor kutu fatura yok sarj aleti ile verikecektir motor alıcam o yüzden satıyorum
FİYAT 1150 TL YER İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Herkeze merhaba arkadaşlar biliyosunuz ki 24.01.2017 tarihinde kaza yapmıştım ama vıdeoyu ıyıce ızledıgımde çamurdan dolayı kaza yaptıgım belli oluyor biraz uğraştım bu çamur nerden geliyor diye ve buldum 500 metre ilerde yeni yapılan metro istasyonunda çalışan kamyonların paçalarına yapışan...
motoru bıraktığımdan dolayı satıyorum sadece astarında ufak bi yırtık vardır fotoğrafda goruldugu uzere sıfır fıyatı 85 lıradır
30 lıraya bırakıyorum beden M dir
http://www.feyizoglu.com/MX-14-Yazlik-Korumali-Motosiklet-Eldiveni_44490.html
sıfıra yakın fazla kullanılmadı 60 lıraya almıştım pantolon aldıkdan sonra bı kenarda duruyordu sımdı motoru bıraktığımdan satılıktır
FİYAT 40 tl
YER GAZİOSMANPAŞA YESILPINAR
motoru bıraktığım için bazı urunler satılıktır daha baya urun var dizlik mont kask pantolon vs vs
GAZ - FREN manet kilidi yurt dısından almıştım sıfır 40 TL yer gazıosmanpaşa yesılpınar
Yol Gizli buzlanma yaptığından kaza yaptım ilk arka kaydı sonra ön kaydı full ekıpmandım sadece bot yoktu o yüzden ayak bileğim kırıldı siz siz olun motor botsuz sakız almaya bıle gıtmeyın benden tavsiye ayağıma pilatin takıldı ve motora binemıycem binersemde istanbul gibi bi yerde bınmem allah...