Arama sonuçlarınız

1. ceyhun383

SATILIK HONDA CB125E (YERİ BURASI DEĞİL BİLİYORUM)

Arkadaşlar kusura bakmayın burası daha canlı dıye buraya atıyorum ilanı Siyah renk 2012 model Km 15xxx Amerikan park Alarm(uzaktan çalistirma aktif) Siyah ön cam Topcase Koruma demiri Kedi gozu ledler Metzeler lastik (1000 km once takildi 230 lira verildi) 3300 TL Araba alicagim icin satilik...
  2. ceyhun383

HONDA CB125E 2012 MODEL

Siyah renk 2012 model Km 15xxx Amerikan park Alarm(uzaktan çalistirma aktif) Siyah ön cam Topcase Koruma demiri Kedi gozu ledler Metzeler lastik (1000 km once takildi 230 lira verildi) 3500 TL Araba alicagim icin satilik Pazarlik vs yok Kış ayındayız diye ölücülük yapmaniza gerek yok kimseye...
  3. ceyhun383

motorum 65 km den sonra kafa sallıyor

arkadaşlar merhaba aldığım motorun dertleri bitmiyor :P 65 km den sonra depo tokatlıcak mış gibi kafa sağa sola sallanıyor neden yapar bunu önceki sahibi 40 la yatırmış onu bılıyorum sadece mesnet dedikleri yer varmış ordan yaparmı acaba
  4. ceyhun383

motorun yağını değiştirirken yağ tıpası yalama yaptı acil tornacı ?

arkadaşlar yeni aldığım motorun yağını degıstıricektim yağ tıpasının acılış yonunun tersıne cevirmişim yarım yamalak acıldı sonra baktımkı ters olduğunu anladım ama iş işden geçti demir kırıntıları cıktı vıdanın yanından motor bloğuna yenı dış açtırmam lazım nerde yaptırabılırım yeşılpınar...
  5. ceyhun383

ön lastik orta sehbada boşda dönmüyor

Arkadaşlar yeni motor aldım alırken kontrol ettim bu şekilde aldım yaptırırım dıye çok sorun değil şuanlık ama motor geri gitmiyor olduğum yerde ön fren diski sıkıyor biraz anlamadım gitti. orta sehbada boşda çevirmeye çalışıyorum 1 tur zor atıyor normalde fırıldak gibi dönmesi lazım neden...
  6. ceyhun383

motosiklet muaynesine randevusuz gidilirmi acil

arkadaşlar motor için kapora verdim muaynesı yokmuş adam hemen yaptırıcak fakat cumaya kadar boş randevu yok dıyor randevusuz gitse alırlarmı ?? acil
  7. ceyhun383

cb125e ARANIYOR

Arkadaşlar kusura bakmayın burası canlı dıye buraya yazdım motorunu satmak isteyen varsa 2012 ve üstü 35.000 km geçmemiş KAZASIZ cb125e aranıyor limit son 3200 TL pazartesi gününe hemen alıcam !!!
  8. ceyhun383

MOTOSİKLET ALMAK İÇİN TELEFONUMU SATIYORUM İPHONE 6

Batarya yeni değişti sadece touch ıd okumuyor kutu fatura yok sarj aleti ile verikecektir motor alıcam o yüzden satıyorum FİYAT 1150 TL YER İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
  9. ceyhun383

Kamyoncuya Sinir Krizi Geçirten Motorcu. Ne Gerek Vardı Bu kadar Tepkiye [VİDEO]

Zorla adamı katil etmek bu olsa gerek
  10. ceyhun383

İnternet üzerinden Online Fotoğraf Bastırmak

Herkese Merhabalar Değerli Motorcu arkadaşlarım abilerim ablalarım kardeşlerim Kendi Çapımda Oluşturduğum fotoğraf bastırma sitesinden fotoğraflarınızı bastırmak istermisiniz ? Daha önce çekmiş olduğunuz fotoğrafları sitemize yükleyip, yüklediğiniz fotoğraf tutarını ödeyerek sipariş işlemini...
  11. ceyhun383

Kaza ile ilgili dava açabilirmiyim

Herkeze merhaba arkadaşlar biliyosunuz ki 24.01.2017 tarihinde kaza yapmıştım ama vıdeoyu ıyıce ızledıgımde çamurdan dolayı kaza yaptıgım belli oluyor biraz uğraştım bu çamur nerden geliyor diye ve buldum 500 metre ilerde yeni yapılan metro istasyonunda çalışan kamyonların paçalarına yapışan...
  12. ceyhun383

Scoyco MX-14 Yazlık Korumalı Motosiklet Eldiveni

motoru bıraktığımdan dolayı satıyorum sadece astarında ufak bi yırtık vardır fotoğrafda goruldugu uzere sıfır fıyatı 85 lıradır 30 lıraya bırakıyorum beden M dir http://www.feyizoglu.com/MX-14-Yazlik-Korumali-Motosiklet-Eldiveni_44490.html
  13. ceyhun383

dizlik venom masfallı

sıfıra yakın fazla kullanılmadı 60 lıraya almıştım pantolon aldıkdan sonra bı kenarda duruyordu sımdı motoru bıraktığımdan satılıktır FİYAT 40 tl YER GAZİOSMANPAŞA YESILPINAR
  14. ceyhun383

fren ve gaz kilidi -SIFIR-

motoru bıraktığım için bazı urunler satılıktır daha baya urun var dizlik mont kask pantolon vs vs GAZ - FREN manet kilidi yurt dısından almıştım sıfır 40 TL yer gazıosmanpaşa yesılpınar
  15. ceyhun383

24.01.2017 tarihinde alibeyköyde yaptığım kaza

Yol Gizli buzlanma yaptığından kaza yaptım ilk arka kaydı sonra ön kaydı full ekıpmandım sadece bot yoktu o yüzden ayak bileğim kırıldı siz siz olun motor botsuz sakız almaya bıle gıtmeyın benden tavsiye ayağıma pilatin takıldı ve motora binemıycem binersemde istanbul gibi bi yerde bınmem allah...
  16. ceyhun383

Alpinstar eldiven m beden *sıfır*

Orjinal eldiven M beden motoru bırakıyorum zaten kullanmadim sifir yer Gaziosmanpaşa Yeşilpınar fiyat 200 tl
  17. ceyhun383

80 km ile kaza yaptim 20 metre suruklendim

Arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle suan bunlari okmeydani hastanesinden yaziyorum 24.01.2017 tarihinde saat 11.30 suları e devlet almak icin yola koyuldum normalde Gaziosmanpaşa da oturuyorum ama orasinin sirasi cok olur diye Alibeyköy e gitmek istedim iyi guzel yola ciktim su deposu yolundan...
  18. ceyhun383

200-300 TL aralıgında motosiklet pantolonu önerisi yapabilirmisiniz

arkadaşlar herkeze merhabalar öncelikle 200-300 tl arasında bi bütçem var Motosiklet pantolonu almak ıstıyorum korumaları guzel önerebileceğiniz bir pantolon varmıdır ınternette baya pantolon var kullananların tavsiyesini alayım dedim
  19. ceyhun383

r25 i çalınan veya arkadaşının çalınan varsa konuya girsin

bugun arkadaşla gezerken kamerama yansıyan goruntu plakası yok motorda stickerler var ustundekı şahıslar tipi kayık kask sız adamlar videosunu yuklıycem bırazdan
  20. ceyhun383

125 cc motoru 200cc yapmak

herkeze merhaba arkadaşlar elimde 1000 lira gibi bir bütçe mevcut discover 125 im var bunu 180 cc veya 200 cc yapma imkanımız varmıdır ? veya pulsar 200 ün üst kapaği krankı felan onları takabılırmıyız onları alıp yanı bılmedıgımden soruyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yeni mesajlar