200-300 TL aralıgında motosiklet pantolonu önerisi yapabilirmisiniz

arkadaşlar herkeze merhabalar öncelikle
200-300 tl arasında bi bütçem var Motosiklet pantolonu almak ıstıyorum korumaları guzel önerebileceğiniz bir pantolon varmıdır ınternette baya pantolon var kullananların tavsiyesini alayım dedim

127

Bu pantolonların kötü yanı kısa boylular için olmamaları. 1.68 boy var ve hangi pantolona baktıysam hepsi sanki 1.80 lik adamlar için yapılmış. Biz insan değil miyiz acaba diye düşünmeye başladım bir ara. Alırken buna dikkat et. Boy 1.75 den kısaysa muhtemelen pantolon üstünde çok uzun durur.

Riderdenim karayel kullanıyorum 330 liraydı sanırım ve cok memnunum onerırım. Gorunus olarakta gayet hos

Tech90.
Mis gibi kevları var içinde, düşerken ne kadar yerinde duracağı muallakta olsa da impatect de var dizlerde, olmadı dıştan bir dizlik ile çözülür, ama zaten deri gibi oturan bir pantolon olmadığı müddetçe dahili dizlikler hep problem.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Bu pantolonların kötü yanı kısa boylular için olmamaları. 1.68 boy var ve hangi pantolona baktıysam hepsi sanki 1.80 lik adamlar için yapılmış. Biz insan değil miyiz acaba diye düşünmeye başladım bir ara. Alırken buna dikkat et. Boy 1.75 den kısaysa muhtemelen pantolon üstünde çok uzun durur.

Tech90'ın modelleri çok güzel, çok sağlam olsa da Avrupa için üretiliyor. Avrupalılar'ın da boy pos belli. Bizim gibi koca götlü göbekli millete olmuyor. Terziyle uğraşmak gerekiyor. Dizlik ceplerini ayarlayabilmek de büyük dert.

RiderDenim'in bir sürü bedeni var. 38-32 gibi şişman-kısa boy bedeni de var.

günlük kullanım için tech90 veya benzeri en iyisidir.
ama uzun yolda, karda, kışta, yağmurda sürecem diyosan cordura kumaşlılardan öneririm.

Benimde almayı düşündüğüm bir ürün bu. Elinize geçtiğinde mini bir inceleme yaparsanız çok faydalı olur diye düşünüyorum

Ben bu üründen geçen hafta satın aldım. Prosev titanyum. L beden getittirdim boy 1.72 kilo 80. Beli çok güzel oldu ama boy olmadı. Kalça korumalar ve dizlik yaklaşık 5 cm aşşağı da kaldı. M bedende de durum aynı boy olmuyor. Terzi ile uğraşmakta zor. İade ettim mecbur ne yapacağımı şaşırdım yeminle 😞

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Ben bu üründen geçen hafta satın aldım. Prosev titanyum. L beden getittirdim boy 1.72 kilo 80. Beli çok güzel oldu ama boy olmadı. Kalça korumalar ve dizlik yaklaşık 5 cm aşşağı da kaldı. M bedende de durum aynı boy olmuyor. Terzi ile uğraşmakta zor. İade ettim mecbur ne yapacağımı şaşırdım yeminle

zaten "n11" sitesinde de biri belirtmiş. diz korumaları kaval kemiklerine denk gelmiş ve normalde dışa dönük olması gerekirken iç tarafa yanı benzin deposuna dönükmüş diz korumaları.

boyu sorun etmeyip diz korumasını sökerseniz idare eder derecede kalitesi varmış.

zaten "n11" sitesinde de biri belirtmiş. diz korumaları kaval kemiklerine denk gelmiş ve normalde dışa dönük olması gerekirken iç tarafa yanı benzin deposuna dönükmüş diz korumaları.

boyu sorun etmeyip diz korumasını sökerseniz idare eder derecede kalitesi varmış.

korumaların içe dönmesi tüm pantolonlarda olan bi sorun sanırım.

Tech90 aldım yeni çok rahat,5-6 derece havada üşümedim,su geçirmez özelliği yok o nedenle pantolon yağmurluğu da aldım,yaz kış bu şekilde kullanılabilir.

Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ediyorum Bunu almıştım dün Linki bırakıyorum aşağıya almak isteyen olursa diye Bedeni üstüme tam oturdu bıraz bol sanki oda korumalar yuzunden galıba ama ben beğendim fotoğrafları aşağıya bırakıyorum Hepinize Teşekkür ediyorum
http://urun.n11.com/pantolon/prosev-titanyum-korumali-motosiklet-pantolonu-P80962576
QvP8j3.jpg

X9b8ZR.jpg

bkvZPd.png

d8Ll9V.jpg

5LNEjj.png

AnO8jp.jpg

0l0W39.jpg

41pWN4.png

JqV8jo.jpg

OVr8jQ.jpg

Bütün korumalı motor pantolanları hareket kabiliyetinde kısıtlama olabiliyor, biraz bol oluyor ve ayakta baktığınızda diz korumaları biraz aşağıda durması gerekiyor, motora biniş pozisyonunda bakarsasın tam dizkapağı üzrine oturur, aynen ceketlerdede durum aynıdır, kalıp gibi oturursa serbest haraket etme hissiyatı kaybolur, kaldıki hem pantolon ve hemde mont altına zaman zaman başka şeyler giyilebilsin diye tasarlanır, düdük gibi vücuda tam oturan kıyafetler görünüşü daha güzel olabilir ancak serbestlik bakımından bu böyledir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar