cerberusS kullanıcısının son içeriği

1. C

Lastik tavsiyeleri

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. İyi forumlar dilerim. Nc750X kullanıcısıyım. Lastik değişimine gideceğim. Mevcutta Metzeller var üzerinde fakat Road6 yada Road5 düşünüyorum. Viraj yapmayı seven birisiyim. Sadece asfalt yol kullanılacak şekilde olacak. Başka önerilerde açığım. Bütçe...
  2. C

CC Yükseltmek için tavsiye

Herkese iyi forumlar.125cc ile yaklaşık 11k Km deneyimledikten sonra Ns200 aldım ortalama onda da 6500-7000 Km yaptım.Şuan CC yükseltmek istiyorum.Dominar 250 ile Dominar 400 (UG olmayan modeli ) arasında kaldım. Bütçe olarak çıkabileceğim max bütçem 120.000 TL. Farklı marka ve model...
  3. C

Kask kamerası

Herkese iyi forumlar. Motorsiklet camiasında yeni bir arkadaşınızım. Kaskıma kamera takmak istiyorum. Kaskım Scorpion exo 1400 air karbon model değil. Her aksiyon kamerası kaska uygun mudur ? Mesela Eken H9 kamera içinden çıkan aparatlar uygun mudur kaskıma yoksa ayriyeten aparat almam mı...
  4. C

Kask Önerisi

Herkese iyi forumlar. Fullface kask bakıyorum. Marka belirleyemedim. Fiyat bandım en fazla 6.000 tl. Tüm marka ve model önerilerine açığım. Beden L
  5. C

Motosiklet Zincir sesi

Herkese iyi forumlar.2018 ns200 sahibiyim.Motoru dün bakımdan çıkarttım bugün ışıklara yaklaşırken vites küçülterek yavaşlamak istediğim de attığım vites deviri karşılamadığı için zincirden ses geldi ve sonradan ayağıma vurduğunu farkettim.Fakat bunu devir karşılamadığında yapıyor.Devir...