Kask Önerisi

Katılım
28 Eyl 2022
Mesajlar
9
Herkese iyi forumlar. Fullface kask bakıyorum. Marka belirleyemedim. Fiyat bandım en fazla 6.000 tl. Tüm marka ve model önerilerine açığım. Beden L
 
Katılım
15 Kas 2005
Mesajlar
9,362
Her kaskın L bedeni var ya? Ha anladım. Stok durumuna da baksın, öyle yazsın diyorsunuz. Pratik bir düşünce, beğendim.
 
Katılım
14 Mar 2019
Mesajlar
493
1 aylık arayışın sonunda 3 gün önce shark kask aldım. ama benim aldığım kask sizin bütçenizi aşıyor. 6000 tl bandında agv k3, scorpion exo-1400 önerebilirim. agv termoplastik scorpion fiber yapıda. ls2 challenger kulananda çok var sanırım oda fiber materyalinden yapılma onuda araştırabilirsin.
 
Katılım
2 Haz 2018
Mesajlar
1,723
İstanbul'da isen bostancı köprüsünde motosiklet aksesuarları satan bir yer var oraya git yardımcı olurlar. O paraya sırf markası bilindik diye termoplastik kask alma hjc veya scorpion un fiberglass kasklarından al ama denemeden asla alma. Kafa yapına uygun değilse en kaliteli kask bile seni rahatsız eder.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst