cenk78 kullanıcısının son içeriği

1. C

İl Dışı Peşin Olarak Motor Almak..

Valla uzaktan satış olabiliyor tabii de sen parayı gönder, ben motoru otobüsün bagajına veririm tarzında olmaz. Arn motor sürekli farklı illere nakliye motor göndermiyor mu. Ama böyle olmaz bu. Ayrıca bayii dediğin nasıl bir bayi? Sokak aralarında açılan küçük "bayii"lerden biriyse ve seni...
  2. C

A2 ehliyet sekiz çizme

Komisyon üyesiyim sınavlarda. Çizgi dışına taşmaman yeterli. Dar dönmek daha zordur aslında. Nasıl rahat ediyorsan öyle dön. Ben kendim sınava girdiğimde 2.viteste yarım debriyajla dönmüştüm. En rahatı öyleydi benim motorda.
  3. C

Kış Ekipman Önerisi

Polar boyunluk alın. Ben de aydındayım. Polar boyunluk sıcak tutuyor
  4. C

Motorsiklet yağmurluk tavsiyesi

Benimki de cafer olan :)
  5. C

Motorsiklet yağmurluk tavsiyesi

Valla ben 300 küsura decathlondan panço aldım. Memnunum.
  6. C

B Ehliyeti ile 250 cc Motosiklet Dönemi Başlıyor

Ya normalde de 125'lik için kursa gitmek gerekiyor B ehliyetle kullanılacaksa. Kurslar neredeyse A2 kadar fiyat çektiğinden saçma kalıyor, tercih edilmiyor. Bu da öyle olur büyük ihtimal. Ben geçen sene A2 aldım. A2 7500se, B ehliyete sertifika almak 6 bindi. Dedim 1500 lira için değmez.
  7. C

Hangi Honda Scooterını almalıyım?

Valla yanlı bir cevap olacak ama ilk motorum olarak pcx aldım geçen sene, çok güzel bir şey. Başka hiçbir şey kullanmadığımdan objektif olamayacağım. Ben niye şimdiye kadar arabayla, park yeriyle, trafikle uğraşmışım ki dedirtiyor. İnsanın eli ayağı hakikaten. Ben geçen sene 155'a almıştım...
  8. C

Honda PCX ve SH125 Modelleri arasında öneri

Bu fiyatlar doğru mu ya? Liste fiyatları daha yüksek.
  9. C

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Ben uzun zamandır takip ediyorum. Bu adamın kaza haberiyle ölüm haberi beraber gelir diyordum. Geçen sene kaza haberi geldi. Yavaş hızda refüj sulamasından dolayı kaza yapmıştı, platinlerle fizik tedaviyle kurtulmuştu. Yine basit görünen bir kaza. Çok yüksek hızlarda sürünce yavaş hızlarda...
  10. C

kasis ve çukurlarda rahatsız etmıcek motorsiklet önerirmisiniz?

Ben de yeni ameliyat olan biri olarak tavsiye vereyim. Scooter bel fıtığın varsa kötüdür. Vitesli motor tavsiye ederim. Fıtık ve tedavisi ise kişiden kişiye çok fark eder. Bende L4-L5'te çok büyük bir fıtık, L5-S1'de ise patlamış bir fıtık vardı. 25 kilo verdim, aylarca spor yaptım. Fizik...
  11. C

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

Xmax almadığın sürece çok da viraj yapılmaz ikisinde de. 2.el xmax bakabilirsin. İlla pcx veya nmax diyeceksen bence pcx al. Ben aldım geçen sene. Çok memnunum. Elim ayağım oldu. Arabadan soğudum, o derece. Pcx abartılıyor doğru, ancak nmax'a fazladan o kadar para vermeye değeceğini...
  12. C

Motorsiklet ve Bel fıtığı hakkında yardım edebilcek varmı?

Ağrılar için doktora danışmadan kullanmamanız kaydıyla iki öneri vereyim. İlaç olarak naprosyn cr, krem olarak kamfolin. Naprosyn 750'lik olduğundan mideye ağır gelebilir, doktora sormadan kullanmayın.
  13. C

İğnelerin yaptığı şey fıtığın sinire yaptığı baskıdan dolayı spazm geçiren kasları gevşetmek. Fıtığa bir faydası yok. Tutulan kasları açıyor sadece. Patlamış bir fıtık sadece ameliyatla temizlenebilir. Hayatımı şişman ve sporsuz geçirmemin sonucu. 40'ıma yaklaşırken mahvetti beni. Tavsiyem benim...
  14. C

Benim fıtığım patladıktan sonra pcx aldım. Tam da zamanında. Evet scooterlar bu iş için biraz sıkıntılı. Fıtığımın patladığını mr'la öğrendim. 1 senede 100'den fazla iğne yedim. Bir kısmı kortizollu. 2 devlet 1 özel doktora gittim. Hepsi acil ameliyat dedi. Ameliyat için bir prof'a gittim...
  15. C

Honda Honda Pcx 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2024 Pcx kullanıyorum. Ortalama yakıt tüketimim 2.2 gözüküyor ekranda. Ancak 8 litre benzinle 280-290 km gidebiliyorum. O da 2,8 lt tüketime denk geliyor. Normal mi sizce bu? Sizlerde de böyle mi? Motor daha 1800 km'de. Yine ucuz tabii kullanmak ama bu kadar fark olmaması lazım gibi geliyor.

Yeni mesajlar