Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cumartesi sabah 10da her şey hazır motor bakımları beymotoda yapıldı yola çıktım. İntercom açık müzik dinliyorum arada arkadaşlar arıyor onlara haber veriyorum nerede olduğumu. Motorum TVS apache. 150cc tek silindir. Hava tahmin ettiğim gibi Bursadan çıktıktan sonra bozdu. Bozüyükte köfteci...
Evet arkadaşlar soru gayet açık ve net. Üç gündür fsm benzinde çalışıyorum bu bursadaki fsm bulvardan geçen bütün cup kullananlar kasksız korumasız eksoz açık geziniyor bir de çok değişik bir oturuş pozisyonları var. selenin tam ucuna oturuyorlar dizleri ön farın yanlarına çıkıyor dolayısıyla...
iyi günler arkadaşlar. türkiyedeki intercomların çok pahalı olmasından dolayı aliexpressten bu ürünü buldum
http://www.aliexpress.com/item/BT-Interphone-Bluetooth-Motorcycle-Helmet-Multi-Intercom-headset-for-6-Riders/665298449.html
bu ürünü almayı düşünüyorum. 105 dolar gümrükte takılır mı...
arkadaşlar bu linkteki ürün alınır mı? 3 yıl önce alınmış 2 yıl düzenli kullanmış sonra 1 yıl kullanmamış şimdi de şarj etmeyi denediğinde olmamış elektrikçiler değişir bataryası demiş. güvenip alabilir miyim bu ürünü? yoksa para harcamayım mı...
arkadaşlar bugün duyduğum haberi sizle paylaşmak istiyorum. üniversitemdeki arkadaşlarım Türkiye'nin ilk resmi kan bankasının kurulmasında son aşamalara geldiler.
aslına bakarsanız ülkemizde bir çok kan bankası adı altında sürüyle site var. ama hiçbiri resmi değil. ayrıca size kan aradığınızda...
iyi akşamlar,
iki gün önce sıfır apache aldım. bayide sordum bunun içine yağı siz mi koydunuz diye hayır fabrikanın koyduğu yağ var dediler. ben kapağını açmaya çalışıyordum biraz sıkıydı açamadım o arada da bir işim çıktı bakamadım.
dün açtım o tıpayı. genel olarak bir yağ görünmüyordu...
Selam beyler ya bir arkadaşım var rasta saçlarından dolayı kask uymuyor rastalar için özel üretim gibi bir şey var mı acaba bilginiz varsa hayat kurtarabilirsiniz :cat:
başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar. kötü bir marka istemiyorum. çok kullanılmış bir malzeme de düşünmüyorum. kriterlerim bunlar. korumalıklı pantolon ve ayakkabı arıyorum
İyi akşamlar,
Uzun süredir motor almak için para biriktiriyordum. Artık zamanı geldiğini düşündüğüm için yaklaşık iki haftadır araştırma yapıyorum. Otomatik vites dışında bütün fikirlere açık olduğumdan çok geniş bir araştırma yaptım. Bir ara lifan'ın yeni piyasaya çıkıcak modelini almayı...