cemolos kullanıcısının son içeriği

1. cemolos

tvs apache 2012 model

motorum satılıktır. daha şimdiye kadar 7000 deviri geçmedim. 2013 eylül trafiğe çıkışlı. Servis bakımlı. http://www.sahibinden.com/174617926
  2. cemolos

Kışın motosiklet kullanılır mı?

Cumartesi sabah 10da her şey hazır motor bakımları beymotoda yapıldı yola çıktım. İntercom açık müzik dinliyorum arada arkadaşlar arıyor onlara haber veriyorum nerede olduğumu. Motorum TVS apache. 150cc tek silindir. Hava tahmin ettiğim gibi Bursadan çıktıktan sonra bozdu. Bozüyükte köfteci...
  3. cemolos

Cup tarzı motosiklet kullanan arkadaşlar neden aletin üzerinde garip oturuyor?

Evet arkadaşlar soru gayet açık ve net. Üç gündür fsm benzinde çalışıyorum bu bursadaki fsm bulvardan geçen bütün cup kullananlar kasksız korumasız eksoz açık geziniyor bir de çok değişik bir oturuş pozisyonları var. selenin tam ucuna oturuyorlar dizleri ön farın yanlarına çıkıyor dolayısıyla...
  4. cemolos

discovery channel mythbusters 30.10.13 17.00

arkadaşlar şu anda discovery'de motosikletlerle ilgili bir mythbusters bölümü var imkanınız olursa bakın derim
  5. cemolos

aliexpress'den kask içi intercom almak

iyi günler arkadaşlar. türkiyedeki intercomların çok pahalı olmasından dolayı aliexpressten bu ürünü buldum http://www.aliexpress.com/item/BT-Interphone-Bluetooth-Motorcycle-Helmet-Multi-Intercom-headset-for-6-Riders/665298449.html bu ürünü almayı düşünüyorum. 105 dolar gümrükte takılır mı...
  6. cemolos

2. el midland bt2 intercom

arkadaşlar bu linkteki ürün alınır mı? 3 yıl önce alınmış 2 yıl düzenli kullanmış sonra 1 yıl kullanmamış şimdi de şarj etmeyi denediğinde olmamış elektrikçiler değişir bataryası demiş. güvenip alabilir miyim bu ürünü? yoksa para harcamayım mı...
  7. cemolos

hayatbank.org Türkiye'nin ilk resmi kan bankası

arkadaşlar bugün duyduğum haberi sizle paylaşmak istiyorum. üniversitemdeki arkadaşlarım Türkiye'nin ilk resmi kan bankasının kurulmasında son aşamalara geldiler. aslına bakarsanız ülkemizde bir çok kan bankası adı altında sürüyle site var. ama hiçbiri resmi değil. ayrıca size kan aradığınızda...
  8. cemolos

sıfır aldığım motorumda motor yağı yok/tam değil (tvs apache)

iyi akşamlar, iki gün önce sıfır apache aldım. bayide sordum bunun içine yağı siz mi koydunuz diye hayır fabrikanın koyduğu yağ var dediler. ben kapağını açmaya çalışıyordum biraz sıkıydı açamadım o arada da bir işim çıktı bakamadım. dün açtım o tıpayı. genel olarak bir yağ görünmüyordu...
  9. cemolos

sıfır aldığım motorumda motor yağı yok/tam değil (tvs apache)

yanlış yere açılmış konu. kusura bakmayın lütfen silinsin.
  10. cemolos

motosikletlerimize ABS takılabilir mi?

Arkadaşlar diyelim ki bir YBR-CBF-Apache aldık. Bunlarda fabrika çıkışı olarak ABS yok. Kendimiz bir uğraş ile sonradan taktırabiliyor muyuz?
  11. cemolos

Rasta için kask (yardım)

Selam beyler ya bir arkadaşım var rasta saçlarından dolayı kask uymuyor rastalar için özel üretim gibi bir şey var mı acaba bilginiz varsa hayat kurtarabilirsiniz :cat:
  12. cemolos

alınık 39 numara motosiklet botu/ayakkabısı ---- S/M erkek pantolon

başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar. kötü bir marka istemiyorum. çok kullanılmış bir malzeme de düşünmüyorum. kriterlerim bunlar. korumalıklı pantolon ve ayakkabı arıyorum
  13. cemolos

ilk motorumu alıyorum fakat kandırılmak istemiyorum (ybr 125)

İyi akşamlar, Uzun süredir motor almak için para biriktiriyordum. Artık zamanı geldiğini düşündüğüm için yaklaşık iki haftadır araştırma yapıyorum. Otomatik vites dışında bütün fikirlere açık olduğumdan çok geniş bir araştırma yaptım. Bir ara lifan'ın yeni piyasaya çıkıcak modelini almayı...

Yeni mesajlar