sıfır aldığım motorumda motor yağı yok/tam değil (tvs apache)

iyi akşamlar,

iki gün önce sıfır apache aldım. bayide sordum bunun içine yağı siz mi koydunuz diye hayır fabrikanın koyduğu yağ var dediler. ben kapağını açmaya çalışıyordum biraz sıkıydı açamadım o arada da bir işim çıktı bakamadım.

dün açtım o tıpayı. genel olarak bir yağ görünmüyordu. (motor sıcakken açtım) elimi sürdüm hafif bir yağ vardı çubuğun ortalarına kadar. dedim sabahı bekleyim motor soğukken bakarım. işte az önce açtım baktım. açtıktan sonra güzelce peçeteyle sildim çubuğu sonra tekrar taktım sonuna kadar çevirdim ve çıkardım.

o çubuğun ucundaki /x/x/x/ çizgilerinden hiçbirine yağ gelmemiş

fakat peçeteyle temizlemeden önce genel olarak bir yağ vardı üzerinde. geçen bir arkadaşın aldığı apache'de de aynı olay olmuştu. bunun üzerine ne yapmalıyım bir bilgi alabilir miyim?

(az önce yanlış yere açmıştım konuyu orda Tİme_shİft42 nick'li arkadaş orta sehpada bak bir de demişti. işe yarayabilir mi ki?)

En doğrusu orta sehpa da bakmaktır zaten. Eğer o şekilde de yağ görünmüyorsa direkmen servise götürün motoru

tamam arkadaşlar kusura bakmayın orta sehpada baktığımda yağ tam görünüyor. biraz panikledim sanırım :)

yag ölcme duz yerde orta sehpaya alin biraz rolantide calistir sonra cok az bekle ve ölç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar