Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar b sınıfı ehliyetimin sertifikasını aldım ancak daha gidip çıkartmadım bunun üzerine a2 ehliyette eklemek istiyorum fakat kursa para vermek istemiyorum.. yani olayım şu ehliyet kursuna gitmeden sadece sınavlara girerek a2 ehliyet sertifikamada kavuşabilirmiyim?? varmıdır bunun bir yolu
96 ila 2000 arası bmw f650liler gördüğüm kadarıyla pek pahalı değiller. Sizce alınası bir motormudur 100 kmde ne yakar, fazla masraf çıkarırmı ???
bilgileriniz ve deneyimlerinizle aydınlatırsanız sevinirim :)
arkadaslar daha önce vitesli motor kullanmadım gibi bişey bunun için 125lik bişey düşünüyorum alışmak adına 125 mh drift iyimidir bu seçime uygunmudur ?
Arkadaşlar aranıza izmitten katıldım adım cemal motosiklet benim için ve forumdaki herkes için bir tutku farkındayım :) İlk motorumu 16 yaşımda almıştım ve scooterdi ardı ardına hep scooter aldım kısa bi dönemde mz'e binmişliğim var şuan motorum yok ama bi seyahat motoru almayı düşünüyorum şöyle...