125 mh drift otomatikten vitesliye geçiş

arkadaslar daha önce vitesli motor kullanmadım gibi bişey bunun için 125lik bişey düşünüyorum alışmak adına 125 mh drift iyimidir bu seçime uygunmudur ?

Kullanım amacına göre değişir, vitesli tecrüben yoksa drift sana öğretir.

Vitesli motor tecrüben yoksa her vitesli motor sana vitesli motor kullanmayı öğretir.sen yeterki azim göster,çaba göster. :cat:

Vitesli motor tecrüben yoksa her vitesli motor sana vitesli motor kullanmayı öğretir.sen yeterki azim göster,çaba göster. :cat:

öylede abi ani tepkiler veren bi motosiklet istemiyorum o yüzden hani debriyajı az sert bıraktığında şahlanmasın :D toparlayamam :) sonra fireni biraz sağlam olsun durabiliyim :) bide mh driftin şeklini cok begendim onun için böyle bi soru sordum

öylede abi ani tepkiler veren bi motosiklet istemiyorum o yüzden hani debriyajı az sert bıraktığında şahlanmasın :D toparlayamam :) sonra fireni biraz sağlam olsun durabiliyim :) bide mh driftin şeklini cok begendim onun için böyle bi soru sordum

Onun ayarını debriyajın yanın da bulunan vida ile ayarlayabilirsin.sert bırakınca şaha kalkmaz.neyi beğendiysen onu al :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar