celikat kullanıcısının son içeriği

1. celikat

orjinal km'yi değiştirmek işte bu kadar kolay..

video facebook'ta ancak herkese açık olduğundan üye olmasanız bile izleyebilirsiniz. https://www.facebook.com/delidolu.net/videos/10154042578767556/ bu işler bu kadar kolaysa bu memlekette ikinci elden orjinal km'de araç bulmak imkansız gibi bir şey.
  2. celikat

başıma bu da geldi. motorun içine cin kaçtı galiba.

scooter'a işe gitmek üzere bindim ama baktım ön tekerleğin havası gitmiş. neyseki benzinci yakında. gittim hava pompasının yanına, indim motordan ama motoru çalışır durumda bıraktım. gittim pompanın yanına hava basıncını ayarlamak için aa bir baktım motor yanımdan geçti gitti, kaldırımın...
  3. celikat

seneye 250 likleri 20 binden almaya hazırmısınız?

döviz kurunun önü alınamıyor, seneye dolar ne olur bilemiyorum ama epey bir yükseleceği kesin gibi. bu durumda 125 likleri 15 bin, 250 likleri 20 binden almaya hazır mıyız forum olarak merak ettim?
  4. celikat

karda motorla işe gitmek..

sabah baktım bayağı kar yağmış ama arabaların tekerlek izlerinin olduğu yerlerde kar az. dedim işe motorla gideyim. atladım benim asya scooter'a çıktım yola. kafamda ana arterlerden gitmek var, oralarda trafik yoğun olduğu için nispeten yollar daha güzel. neyse giderken nedense artık kestirmeden...
  5. celikat

suzuki ve yamaha'nın hiç adını duymadığı 150cc motorları varmış..

gixxer 150 çok güzel yahu. neden bu motorları getirmezler ki bunlar?
  6. celikat

iki motosikletli mecidiyeköy'ü birbirine katmış..

polis havaya ateş açmış falan. bu olay ancak bizim ülkede olur. http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/mecidiyekoyu-savas-alanina-cevirdiler-669053/
  7. celikat

büyük motordan küçük motora geçmek..

bugünlerde mantar gibi biten büyük motorla başlasam ne olur konulu mesajlara çokça rastlar olduk. peki büyük motordan küçüğe geçerken yapılması gerekenler olabilir mi acaba? kendimizi neye hazırlamalıyız mesela? bu konu sanırım daha önce hiç tartışılmamış olsa gerek.
  8. celikat

arkadaş bir haftalığına motoru istedi..

bende çok net olarak olmaz dedim. çünkü doğru düzgün motora binmişliği, tecrübesi yok. ayrıca dikkatsizde bir insan, pert edecek kendisini. neyse bu tamam abi dedi, bir şey söylemedi ama ortak arkadaşımızdan aldığım habere göre arkamdan bir ton abuk sabuk konuşmuş. birde arkadaş dedik biz bu...
  9. celikat

yamaha mt-125 avrupa satış fiyatı 4590 avro..

125cc motor 13 bin lira hemde avrupa satış fiyatı. doğru mu bu gerçekten? demin başlıkların birisinin içinde okudum. ulan bu motor bizim ülkede 15-16 bin arası satılır o zaman. iyicene manyadı bu sektör, yok harbiden şirazeden çıktılar. bu nedir arkadaş ya?
  10. celikat

büyük japon motorlar çok pahalı deniyor ama..

onlara verdiğin para ile araba almaya kalksan ancak linea veya sembol veriyorlar adama. ben linea parasına hayabusa aldım. linea mı, busa mı? tabiiki busa, kim öper sembol'ü, linea'yı?
  11. celikat

2. Motor için acil yardım : BMW S1000 RR mı ? GSXR 1000 mi ?

merhaba arkadaşlar , malum kış geldi, motor almanın da zamanı geldi, hali hazırda 2010 hayabusa var yanına şehir içinde oynamak için 2. makina almayı düşünüyorum. İncelediğim ilanlar arasında aşağıdaki 2 si için seçim yapacağım sanırım...
  12. celikat

Buna Cesaret Edebilecek Var mı Aranızda ?

evet arkadaşlar, gerçekten dilim dimağım tutuldu bişey diyemedim ... http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1560 :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
  13. celikat

evin yeni eşyası. .

Üzerine dantel işlemeli örtü koysam mi acaba?
  14. celikat

böyle ithalatçı ve distribütörler olmaz olsun !!

japon'ya da geçen yılki enflasyon oranının %33 olduğunu bir sohbet esnasında öğrenince gidip bir sene önceki japon yeni kuru ile bu seneki japon yeni kurlarına baktım. geçen sene 1.1.2012 itibarı ile japon yeni 2.4609 iken bugün itibarı ile 1.8041 olduğu gördüm. yani geçen seneye göre yaklaşık...
  15. celikat

böyle rezalet motor olmaz olsun..

ninja mı samurai mi neyse artık onun 250cc olanından bahsediyorum. kuzenim almış bana sormadan. hemde gitmiş sıfır almış bir dünya para verip. neyse aldım biraz kullandım şehir içinde. ama bu kadar ciğersiz, bu kadar ucuz işçiliği olan bu kadar ergonomisi kötü başka motor var mıdır bilemiyorum...

Yeni mesajlar