celebi16 kullanıcısının son içeriği

1. C

Trafik sigortası

Arkadaşlar motorunun poliçesi dolmak uzere geçen sene 215 tl ye yaptırdığımız sigortaya busene en az 620 fiyat veriyorlar bende mi gariplik var yakın zamanda poliçe yaptıran varmı bu kadar artış normal midir bilgi veren olursa çok memnun olurum
  2. C

motoru yikadiktan sonra calismiyo

Arkadaslar motoru yikadiktan sonra bi turlu calistiramiyorum takir tukur ses yapiyo bi kolayi varmidir bu isin yada neden calismiyo yikmacida yikayinca problem olmuyo hortumla kendim yikayinca promlem cikario
  3. C

kışın motoru sakalama

arkadaşlar malum havalar soğudu motoru kızağa çekicez yapılması gerekenler hakkında fikri olanlar yazabilirmi örnek depo dolumu boş mu durmalı arada sırada çalıştırmak gerekirmi
  4. C

motorla otobus arkasina

Arkadaslar otobanda kamyonlar tirlar sehirlerarasi otobusler savurma yaparmi turbulans tehlikesi nedir tecrubesi olan varsa cevaplarsa sevinirim
  5. C

internet sitesinden yapılan alışveriş

arkadaşlar ilk defa böyle bişey başıma geldi ismi lazım değil geri zekalı bi internet sitesinden siparişte bulundum parayı havale olarak gönderdim ellerinde benim istediğim maldan olmadığını belirttiler ( daha parayı göndermeden teyit etmeme rağmen ) ben de paramı geri gönderin dedim...
  6. C

uzun yola çıkıyorummm

uzun yol konusunda ben de tavsiyelerinizi bekliyorum eylül gibi türkiye turu düşünüyorum uzun yola hiç çıkmadım benim sormak istediğim atıyorum 500 km yada 5 saat falan arada ufak molalarla gidilebilir mi yorgunluk durumu ne olur konsantrasyon durumu tabiki bisikletle 3 saat gitmişliğim var...
  7. C

15w40 yağ kullanımı

arkadaşlar ben de yeni olduğum için motorun yağı değiştirdik 15w40 yağ koyduk motora ama yanlış oldu heralde otomobil olanı imiş bizim koyduğumuz bi 15 km falan düşük devirde kullandım çok zarar vermişmidir motora

Yeni mesajlar