Cekomastik kullanıcısının son içeriği

1. Cekomastik

2013 Xmax 250 + Michelin Lastik + Bacak Koruma + Sırt Dayama

- Beyaz 2013 Model Xmax 250 - 13.Şubat 2018 tarihine kadar muayenesi vardır. - 23 Bin kilometrede iken Michelin City grip lastik takıldı. 500 TL - Ekstra olarak 300 liralık GIVI sırt dayama, 400 liralık bacak koruma ve 30 liralık telefon tutacağı mevcuttur. - Motorumun bakımları Soylu Motor...
  2. Cekomastik

Deri eldiven nasıl daraltılır ?

Dainese MIG deri eldiven aldım. 1,5 2 ay oldu alalı sanırım fakat biraz bollaştı. Kullanırken arada rahatsız oluyorum özellikle başparmak. Eldiveni suda beklet kurut, sonra vazelin falan sür dediler yada ispirto ateşinde ayakkabıcılar yapıyor öyle bişeyler yap dediler. Sizlerin yorumlarını...
  3. Cekomastik

Egzozda ki battaniye yanığı nasıl temizlenir ?

Egzozda ki bu battaniye yanığı nasıl temizlenir arkadaşlar? Kemik gibi olmuş öyle tırnakla falan çıkmıyor. egzoz sıcakken belki çıkar dedim ama nafile. Metylan denemedim ama ona benzer bi parlatıcı malzeme kullandım o da çıkarmadı. Zımpara deneyim dedim o da felaket çiziyor, önceden denemişliğim...
  4. Cekomastik

İlk kazamı geçirdim.. Önerilerinizi bekliyorum dostlar..

Eklemeden geçmişim, yüz üstü düştüm yere, eğer ki korumalı eldivenim ve montum olmasaydı avuçiçlerim ciddi anlamda soyulurdu, sağ taraf dirsek ve omzumda da ciddi yaralanmalar belki kırık çıkıklar bile olabilirdi.. Ne olursa olun tüm ekipmanlarınızı giyinin, hiçbirimizin tırnağı bile, cebimizden...
  5. Cekomastik

Iki arada bı derede kaldım :))

Herkese merhaba arkadaşlar pasif olarak uzun zamandır forumu takip edıyordum. Motorumu alıcam ınsallah az bı zaman kaldı artık. Aktif olarak devam edeyım dedım. Kafamda ıkı motor var konularını okudum fakat yınede kendım bı konu acayım dedım.. Başlangıç motorum olacak. Hız önemli değil benim...
  6. Cekomastik

İzmir'den Selam Olsun..

Herkese merhabalar.. İsmim Çağlar, yaş 20 İzmir/Buca'da ikamet ediyorum. 4 5 senedir bi motor tutkum var devam ediyor.. Artık işimde gücümdeyim, kısa zamanda başlangıç ayarında bir cruiser alarak gerçek anlamda aranıza katılıcam inşallah.. Herkese kazasız ve bol keyifli sürüşler :)

Yeni mesajlar