cece89 kullanıcısının son içeriği

1. cece89

2,5 yıl sonra alınan yeni motor

Selam, Motosiklete belli sebeplerden ara vermiştim. Artık döndüm hayatta güzel gelişmeler yaşanırken bir taraftan yine motosiklete biniyor olmak da ayrı bir keyif tabii ki :queen: Hepimize kazasız belasız sürüşler :cherry:
  2. cece89

İki yıl aradan sonra :)

Selam millet, İki yıl aradan sonra tekrar döndüm ve kendi heyecanımı burada paylaşmak istedim. Türkiyedeki döviz dengesizliği ve biraz şirketle alakalı gelecek planlarından ve biraz da gezme merakından ötürü İstanbul'dan Berlin'e yerleştik işi gücü kapatıp. :queen: 2 yılın sonunda yani...
  3. cece89

7 Ekim Çarşamba MotoEtkinlik Mangal Etkinliği - Maslak

Merhabalar, Bu zamana kadar en eğlenceli organizasyonlara ev sahipliği yapan ve bu senede http://www.motoetkinlik.com 'un düzenlediği mangal etkinliğini buradan paylaşmak istedim. Gelmek isteyen arkadaşlar için profilimden cep numaramdan ulaşabilir hatta yalnız kalabileceğini düşünen arkadaşlar...
  4. cece89

mecidiyeköyde acil kurye aranıyor

Mecidiyeköyde bir restauraant için motoru ve tüm ekipmanları olan semt bilgisi iyi olan kurye aranıyor acildir...irtibat ugur bey 0553 605 32 34
  5. cece89

Dainese Aspire Yazlık Mont

Selamlar, Deri monta geçeceğim için satmayı planladığım yazlık Dainese montumun ilanı aşağıdadır. Motosiklet.nette gördüğünüzü söylerseniz daha da indirim yaparım. İlan numarası : 242682426...
  6. cece89

Tıraş Makinesi Önerisi

Selamlar, Bir süredir Şarjlı tıraş makinesi almayı düşünüyorum. İşim gereği hergün tıraş olmam gerekiyor. Fakat daha önce hiç kullanmadım ve internetten önerilere baktığımda konu tarihleri hep eski. Açıkcası kullandığınız ve bana önerebileceğiniz Brown'un Philips'in yada muadili bir markanın...
  7. cece89

Motor üstünde kasksız kafa kafaya çarpışmak

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27016118.asp Allah ailelerine sabır versin çok sıkıntılı bir durum
  8. cece89

R1 ile geyiği bölmek +18 içerik

Dikkat içerik aşırı şiddet vs görüntü içerir +18 Selamlar, Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama kullanıcısını etkileyen kaza benide etkilediği için paylaşmak istedim. ::123434::::123434::::123434::::123434:: Slaytın içeriği ingilizce kısa özet geçmek gerekirse Videodaki adam yeterince...
  9. cece89

Beyaz az kullanilmis Sym Fiddle II

Merhaba arkadaslar istanbula yerlestigim icin asagida ilani bulunan motorum izmirde satiliktir. Ilgilenen arkadaslar mesajla da ulasabilir http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-az-kullanilmis-beyaz-154923558/detay/
  10. cece89

Ducati Hyperstrada 24 Ağustos 2013 Türk motosiklet severlerle buluşuyor!

Gis akedemide yarın (24.08.2013) Ducati Hyperstrada'nın tanıtımı varmış.:cat: Saat 16:00-19:00 arasında Özlem Alakaş : 0216 337 01 02 Gis Akademi : Cendere yolu Sinanpaşa Caddesi Cendere Cad. No:64 Eyüp / İstanbul Bilgilerinize
  11. cece89

İstanbula Yerleşme Kararı Aldım :) Lütfen Destekk

Merhabalar Ani bir karar ile izmir'den istanbul'a yerleşme kararı aldım. Sorum şu kız arkadaşım 4.Levent'te ben ise İkitelli'de çalışacağım. 2+1 orta halli bir ev işimizi görecektir başlangıç için Kafamdaki bütçe (600-800tl aylık kira bedeli) Kiralayacağımız evin hem düzgün ve güvenli bir...
  12. cece89

İzmir İçi Toplantı Davetidir.

Merhaba abiler ablalar, Aranıza birkaç saat önce katıldım:) İzmir grubu olarak ne kadar insanlar birbirini tanıyor ne kadar görüşüyor bilmiyorum ama İzmir içinde 5 Mayıs 2013 Pazar günü İnciraltı yada başka biryerde tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlemeyi talep ediyorum. (Önerilere...
  13. cece89

Merhaba Millet Yaz Geldi :)

Merhaba İzmir'de Ambalaj işi ile uğraşıyorum. Geçen sene bi anlık kararla Sym Fiddle II aldım ve motor tutkusu başladı.Şu aralar değiştirmeyi düşündüğüm motorumla İzmir çevresindeki hemen hemen her yere gittim rekorum gidiş dönüş 160km ile Karaburun oldu. İzmir Bostanlı - Karşıyaka tarafında...

Yeni mesajlar