Merhaba Millet Yaz Geldi :)

Merhaba
İzmir'de Ambalaj işi ile uğraşıyorum.

Geçen sene bi anlık kararla Sym Fiddle II aldım ve motor tutkusu başladı.Şu aralar değiştirmeyi düşündüğüm motorumla İzmir çevresindeki hemen hemen her yere gittim rekorum gidiş dönüş 160km ile Karaburun oldu.

İzmir Bostanlı - Karşıyaka tarafında ikamet ediyorum.

Aktif olmanız dileğiyle.Herkese iyi forumlar

Bu arada benim çalıştığım firma da İzmir firması :) Sahipleri de önceden K.S.K'nin yöneticiliğini falan yapmış kişiler ve şirketin bana verdiği araç ta 35 plaka ve araçta ilk araca bindiğimde dikkatimi çeken ilk unsur K.S.K logosuydu :). İzmir'e iş için gittim geldim bir kaç kere :) Karşıyaka'da bir otelde konakladım vs. İlk gittiğimde otelden çıktım biraz çevreyi dolaşmak için. Çok tanıdığım olmadığı için ve İzmire ilk gidişim olduğundan pek nereye gidilir bilmiyordum :) Bu sebeple pek açılamadım. Hatta araç kullanmadım yürüyerek etrafta turladım. Geç saatlere kadar. Çok güzel yerler açıkcası. Esnaf falan da çok iyiydi :) Hatta o gece Fenerin maçı vardı oturdum bi kahveye maçı izledim. Tektim ama sıcaklık samimiyet falan çok şirin geldi bana... Bu sebeple İzmir'li deyince bi yakın hissediyorum kendime.

Bir müşteriyle konuşurken bilgisayarında K.S.K. logosu gördüm İstanbul'da ordan muhabbete başladık (Karşıyaka tarafında konukladığını söyledin ama) Dedim sizde mi İzmirlisiniz? Cevap verdi "hakaretmi ediyorsun :) Biz karşıyakalıyız 35 buçuk." demişti. Neyse o muhabbetin geri kalanını anlatmayayım :) Karşıyaka dışından olan arkadaşlar kızabilir :) Karşıyakalıların özelliklerinden falan bahsetti. Samimiyetleri gerçekten çok ilgimi çekti açıkcası :)

İstanbul'a geldiğinde seninle tanışmak isterim gerçekten...

Hoşgeldiniz.
Size gelmiş olabilir fakat güneş buralara gelmekten bahsetti mi size hiç ?
Şu an hissedilen sıcaklık 2 derece aylardır güneşe hasretiz. Eğer güneşle konuşma fırsatı bulursan sorar mısın buralara gelecek mi?:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar