ce09 kullanıcısının son içeriği

1. C

hangi pulsar?

pulsar alıyorum 2 tane farklı model var ikiside aynı fiyat birisi 2014 30binde diğeride 2015 23binde hangisini almalıyım karar veremedim 2015 model olan ekletisiz (modafiye gibi) düz siyah kazasız 2014 model tur camı ve çantası var ama kuyruğunda 80tllik masraf var ne yapmam gerek sizce bu...
  2. C

rtr 180 kullanan yokmu hiç

motor alıcam 150nk veyya rtr180 ama rtr180 ile ilgili doğru düzgün bişey bulamadım kullanan fila varsa artısını eksisini söyleyebilirmi. ve hangi motor daha mantıklı istediğim şey az yaksın çok kaçsın.
  3. C

MOTOR ALMA ZAMANIII

Yeni motor alma zamanı geldi 4 seçenek var aklımda 150nk rtr 180 150 zone 180zones az yakan çok kaçan rahat birşey istiyorum? (yebere cebefe istemiyorum önermeyin.)
  4. C

Hangisini tercih etmeliyim

bütçe 9000tl 2.el motor alıcam 3 tane güzel ilan buldum sizce F/P olarak hangisini tercih etmeliyim. Temiz 6000tlye 150nk Temiz 8500tlye pulsar Hasarlı (kafa grenajnda çatlak ve motorun alt kısmında küçük bir çatlak var sordum sahibine takoz olduğu için fazla bişey yok dedi) ktm duke 200...
  5. C

Isimi görecek bir mont

Motosiklet plaka ehliyet filan bunlarla ugrasirken elimde 400tl kaldi biraz zor olacak ama bu fiyata mont tavsiye edermisiniz.bulundugum yer cok sicak oldugu icin kişin hava ılık oluyor.ve bide biraz cılız birisiyim boyum 1.74 kilom 52.bu soylediklerime uygun birsey bulabilirmiyim. Ls2 ff353 iş...
  6. C

kask+eldiven tavsiyesi

motor için dizlik mont filan onları aldım şimdi geriye kaldı 400tl civarı bu fiyata siyah güneş vizörlü güzel bir kask ile güzel bir eldiven bulabilirmiyim? https://www.motomars.com/MT-MUGELLO-JEROME-GLOSS-PEARL,PR-303.html şöyle birşey buldum işimi görürmü veya sizin tavsiyeleriniz neler?
  7. C

Ve tekrardan cbr 250 (3.kez)

(lütfen cbr250r kullanan yada kullanmış birisi yanıt versin) Cbr 250r ile ilgili 3. konu açışım hala aradığım yanıtı bulamadım yine aynı soru cbr 250r'ın yakıt tüketimi ne kadar yaptığın en fazla hız 100km/h bu hız ile sabit gidersen 100km'de ne kadar yakar normalde 70km/h ile giderim bu hızda...
  8. C

yakıt tüketimi

cbr 125r ile cbr250r'ı aynı hızda aynı devirde sürsek yine cbr 250r dahamı çok yakar?
  9. C

cbr

dün konu açmıştım pulsar ns 150 mi titanic 150-s mi diye 1000tl daha pahalıya yani 7500tlye cbr 250r buldum 30000km'de bide aynı fiyata cbr 125r buldum oda 25000-30000 kmlerde.3-4 yıllık cub tecrübem var 250r alsam bana sıkıntı yaratırmı şimdiye kadar hiç debriyajlı motor sürmedim...
  10. C

pembe cbr250r

pembe cbr'yi nasıl beyaza dönüştürürüm şuanki hali bu,nasıl pembe yerleri beyaz yaparım kaça patlar bana?
  11. C

titanic ve pulsar

Yaklaşık 4 yıllık cub tecrübem var ve artık motorumu değiştirmeye karar verdi ekipmanlarım filan tamam eksiğim yok o konuda.Siz ne tavsiye edersiniz bütce max 6500tl pulsar 2.el buldum bu fiyata yada sıfıra titanic 150-s.Benim için önemli olan şeyler naked motor tarzı gözüksün az yaksın çok...

Yeni mesajlar