Hangisini tercih etmeliyim

bütçe 9000tl 2.el motor alıcam 3 tane güzel ilan buldum sizce F/P olarak hangisini tercih etmeliyim.

Temiz 6000tlye 150nk

Temiz 8500tlye pulsar

Hasarlı (kafa grenajnda çatlak ve motorun alt kısmında küçük bir çatlak var sordum sahibine takoz olduğu için fazla bişey yok dedi) ktm duke 200
Yada 9000-9500tlye yüksek km'li 2012 cbr 250r tekrar söylüyorum F/P olarak hangisini tercih etmeliyim :silent::silent:

Temiz garantili Pulsar al diyeceğimde 2016'ların garantileri bitti artık. Genede en ucuza tamir ettirebileceğin motosiklet Pulsar. Hasarlı motora bulaşma. Çıtır hasar derler onu ancak motorcular alır adam eder. Lakin benim fazla param yok, ekipman lazım dersen 150nk al devam et. O da çok kötü duran bir motor değil.

ben cbr alırım o fiyata temiz bulabiliyor isem. ama burada kişisel bakış da çok önemli. benim tarzım araba alırken de premium marka arabaların eski mpdelleridir. mercedes bmw audi dışında arabam ol adı. yeni olsun diye fiata renoya binmedim. risklerini de göze aldım. benim bakışıma yakınsan cbr. ucuza bitsin dersen nk serisi göze hitap ediyor oraya da girilir. ktm kötüdür diyen pek çıkmaz zaten seni motor üstünde gören de bu nerden çıktı demez yakışıklı giderli makina. sürüş deneyimi yönünden de güzel. turuncusunun hastasıyız ailecek. pulsar ise... pulsar da... hmmm nasıl desem. bildiğimiz pulsar işte. gider gelir. bu şekilde kendi sıralamamı yapmış oldum.

ekipman konusunda problem yok babamda motor kullanmayı çok severdi ekipmanlarını bana verdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar