cbfhastası kullanıcısının son içeriği

1. C

mt kask konusunda bilgi

arkadaşlar tanıdığımın birinde mt kaskın dod modeli var güzel bir kaska benziyor ancak kullanan bilen varsa açıklayabilir mi nasıldır nedir neyin nesidir .. sharpdan 5 yıldız aldığını gördüm acaba her modeli mi yoksa belirli modelleri mi belirli modelleriyse hangi modeli oldugu hakkında bilgisi...
  2. C

bor yağını cbf veya bi motora kullanan var mı

bor yağı yak yakmayı minumuma indirdiğini zararının olmadıgını duydum..malum cbf 150 de yağ yakıyor bu işe yarar mı kullanan var mı bilgilendirir misiniz?
  3. C

yeni aldığım cbf e hangi yağ kullanmalıyım lütfen yardım kafam karıştı

ustalarım abilerim 2 mayısta aldığım cbf için hangi yağı kullanmalıyım çok araştırdım herkez motül diyor ancak topiklerde araştırdığım kadarıyla her kafadan bir ses çıkıyor benim istediğim ise birkaç kişinin ben şu marka yağın şu kalınlıktaki yağını şu kadar km kullandım cbf 150 şu kadar yağ...
  4. C

kask intercom markaları özellikleri çeşitleri neye göre hangi fiyata ne alınabilir ?

kask intercom almayı düşünüyorum bir çift artçımla kullanmak için daha çok ancak ne marka alınması gerektiği özelliklerinin ne oldugu hangi marka kaç km hızdan sonra sesi az iletiyor hangisi çabuk bozuluyor hangi en güzel duyumu en güzel ses iletimini kask da rahat konuşabilmeyi sağlıyor bnunla...
  5. C

NENKİ kask markasını bilen kullanan ?

NENKİ MARKALI BİR KASK GÖRDÜM 1,650 GR AĞIRLIĞINDA SAĞLAM GÜZEL BİR KASKA BENZİYOR ALMADAN ÖNCE SİZEDE DANIŞAYIM KULLANANIZ VARSA ARKADAŞINIZDA VEYA KENDİNİZDE OLDU MU OLDUYSA HİÇ DENEDİNİZ Mİ VEYA HANGİ TÜRLERİ VARDI HANGİ MODELİ ALINIR BİLEN VARSA AÇIKLARSA ÇOK MEMNUN OLURUM KASKIN FİYATINA...
  6. C

yeni üye yeni kask almak isterse ustalar ne önerir :)

yeni üyeniz yeni kask alma düşüncesinde orta halli 150 ila 250 arası çene açılır veya fullface vizörlü çok ses almayıp kafayı saran bir kask arıyorum benim gördüğüm bi model hoşuma gitti mds marka m13 solid kask sizce nasıldır tecrübeli ustalarım?
  7. C

Merhabalar İzmir'den ben Serdar

YAŞIM 21 İZMİRDEN KATILIYORUM ARANIZDA OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIM GENELDE SORACAKLARIM CBF HAKKINDA OLUP SİZİ BIKTIRMAMAYI UMUYORUM HERKEZE BOL KEYİFLİ KAZASIZ BELASIZ CEZASIZ YOLCULUKLAR DİLERİM SAYGILARIMLA:)

Yeni mesajlar