captürk kullanıcısının son içeriği

1. C

cb250r'dan duke 390 a geçmeye değer mi?

herkese iyi forumlar bir süredir kafamı kurcalayan başlıkta da yazdığım soru var cb250r'dan duke 390'a geçmeyi düşünüyorum benim için ufak bir cc yükseltmek olacak biraz daha güçlü daha atik bir araç istediğimden düşünüyorum sizce geçmeli miyim?2.el piyasası nasıldır konforu nasıldır kullananlar...
  2. C

cbr500r almayı düşünüyorum fiyat konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Herkese iyi forumlar dilerim değerli abilerim sevgili kardeşlerim Cbr500r almayı düşünüyorum 2.el 2017 model 11.000 km’de ben de cb250r 2019 model var 5500 km’de onu takasta verip üstüne 18 bin lira isteniyor sizce alınabilir mi?bana biraz fazla geldi yeni modellerininde gelmediğini düşünürsek...
  3. C

ABS erken devreye giriyor

herkese iyi forumlar ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ---------- Kusura bakmayın ilk mesajda video eklememişti.Dün lastiğime vida battığı için ön tekere yama yaptırdım yapıldıktan sonra frende bir sertlik fark ettim ama sıkıntı yoktu.Bu sabah...
  4. C

Lastikteki ufak çaplı çatlaklar

Herkese iyi forumlar Resimde görüldüğü gibi ufak çaplı çatlaklar mevcut lastiğimde ve bu çatlaklar hemen hemen her bölgesinde var lastikler daha 4500 kmde ön lastiğimde hiç yok arka lastik bunlarla dolu bunun sebebi nedir bu çatlaklar normal midir sorun teşkil eder mi?lastik basıncı yüksek...
  5. C

Fazla benzin atılır mı

Herkese hayırlı akşamlar bugün başıma gelen bir şey hakkında çok bilgim olmadığı için sorma gereği duydum benzin alırken gereğinden fazla benzin almaya kalkarsak tahliye borusundan atar mı?çünkü bugün tam dolmadığını düşünerek biraz daha koydurttum o sırada tahliye borusundan bir miktar sıvı...
  6. C

Honda periyodik bakım fiyatları

Herkese iyi forumlar benim naçizane bir sorum olacak honda kullanıcılarına bende neocafe sport cb250r(2019) var 4000 bakım için gün aldım,götüreceğim perşembe günü fiyatları konusunda bir bilginiz var mı?
  7. C

Disk kilit alarmı

Yaklaşık 1.5-2 saat önce başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum motorumu çengelköyde düzgün bir yere park ettim gidonu kilitledim Kovix KD6-FO alarmlı disk kilidi de taktım yarım saat ya kaldı ya kalmadı geldiğimde motorumun yerinin değiştiğini fark ettim alarmı da çalmıyordu etraftaki...
  8. C

Nokta büyüklüğünde Boya atması

Herkese iyi forumlar benim bir sorum var grenajlardaki noktasal boya atmaları 2.elde fiyat düşürür mü normal midir?taş sekmesi vs. Bunlara sebep olabilir mi ? Örnek:
  9. C

Vitesteyken çalışmamaya başladı

Herkese cümleten iyi akşamlar benim şöyle bir sorunum var bugun debrayaj kolum gıcırdadığı için motosikleti yetkili servise götürdüm yağlaması vs. yapıldı sonra yetkili servisin önerisiyle bir yıkamacıda yıkattım şimdi fark ettim ki viteste iken ateşleme yapmıyor boşta çalışıyor bunun sebebi...
  10. C

cb250r yakıt tüketimi

herkese iyi forumlar ilk aldığımda cb250r 3.6 civarı yakarken şu anda güncel yakıt tüketimi 4.5 lt bana biraz fazla geldi normal mi acaba

Yeni mesajlar