CaptainMfk kullanıcısının son içeriği

1. C

Özel ölçü orta sehpa

Merhaba, yamaha niken motorum için orta sehpa istiyorum. Orjinali 2.800TL. Muadilini istanbulda yaptirabileceğim bir yer var mi acaba? Teşekkürler
  2. C

Trabzon Motorsiklet kiralama Hakk.

Merhaba, Trabzon da 1 hafta motorsiklet kiralayıp bölgeyi gezmek istiyorum. enduro tarzı motorsiklet kiralayabileceğim yerler var mıdır? teşekkürler
  3. C

Babadağ geçişi hakk.

Herkese merhaba, mayıs gibi Fethiye' den Kaş'a ulaşmak için Babadağ üzerinden geçmeyi planlıyorum ama bu bölgeyi ve yolun durumunu bilmiyorum. Babadağ'a motosiklet ile çıkış videolarını youtube ta gördüm. Ancak sonrası için bir bilgim yok. Bölgeyi bilen veya bu yolu geçmiş olan arkadaşlar iniş...
  4. C

Gidon Yükseltme Sonrası Titreme

Merhaba, Motoruma gidon yükseltme taktıktan sonra gidon da titreşim oluşmaya başladı. Titreşim motor çalıştığında hissedilmiyor. Özellikle uzun otoyol sürüşlerinde mahfediyor. somunları iyi sıkamadığımı düşünerek, yeniden montajını yaptım ama titreşimde bir değişiklik olmadı. Montaj ile ilgili...
  5. C

Kaydırmaz Yan Pad Hakk.

Merhaba, motoruma uygun stompgrip muadili bir pad istiyorum ama ne yazık ki yok şablonu çıkardım. Nasıl bir malzeme ile yapabilirim. Şeffaf veya siyah olabilir daha önceden yapanlar da olmuştur illaki şimdiden teşekkürler
  6. C

Jant Sticker İmalatı

Merhaba, istanbulda kaliteli özel üretim jant stickerı yapan tavsiye edebileceğiniz birileri var ise memnun olurum Teşekkürler
  7. C

Trafikteki marka model sayisi

Merhaba, trafikte X markanin Y modelinden kac adet oldugunu gorebilecegimiz bir kaynak var midir?
  8. C

Tracer700/Tracer700 Xtribute farkı

Merhaba yamahanın fiyat listesinde; Tracer 700 için 56.900TL Tracer 700 Xtribute için 62.900TL fiyat yazıyor. tribute olanın diğerinden farkı nedir bilen var mı acaba? 700lüğün de GT si olabilir mi? Teşekkürler
  9. C

1156 duy 1157ye çevirmek

Merhaba, Motorumun ön sinyalleri 1156 duy a sahip. Bunlari 1157 ye çevirmek istiyorum, sonrasinda da aşağidaki ampulleri monte etmek. Led Ampuller elimde var. Konu ile ilgili öneri ve istanbulda yapabilecek usta tavsiyesinde bulunursaniz çok sevinirim. Teşekkürler

Yeni mesajlar