Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi akşamlar abiler arkadaşlar,daha önceki konularımı gören arkadaşlar biliyordur Spada Anton150 motosikletim var(Derbi etx150 ile aynı :) ). Fakat lastiklerden pek memnun değilim kuru veya ıslak zeminde de berbat geliyor. :( Lastiklerimi değiştirmek istiyorum.
Ölçüler: Ön 90/90 17...
Herkese iyi akşamlar, İzmir'de oturan abilerim arkadaşlarım sizinle tanışmak isterim yaklaşık 2 hafta önce motosiklet sahibi oldum. Hafta sonları buluşmalar olursa gelebilirim. Gazlayabiliriz :) Teşekkürler :)
Whatsapp aracılığıyla konuşabiliriz
507 425 38 94
Herkese iyi akşamlar :) Bu hafta içinde motosikletimi teslim aldım ve heyecanımi sizinle paylaşmak istedim, henüz 50 kilometre yapabildim. Hafta sonu kullandım sadece birer saat dur kalk antrenmanı yapmakla geçti :D Henüz motosikletimi tanıyamadım fakat çok sevdim :) ilerleyen zamanlarda tecrübe...
Herkese iyi akşamlar :) bu hafta motorumu teslim alacağım ve kaskımı da en yakın zamanda almak ıstıyorum. Maksimum 500tl bütçem var kask için. Hangilerini önerirsiniz ? Teşekkürler :)
İyi geceler sevgili abiler arkadaşlar izmirde yaşıyorum 6 ay önce a2 ehliyetimi aldım fakat hala motosiklet sahibi olamadım. :( 18 yasında öğrenciyim.Sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Sınıf arkadaşım bugün a2 ehliyet sahibi oldu ve babasına ait olan motosikletiyle benim...
Herkese iyi günler.Burada yeniyim :) Ehliyetimi 1 ay evvel aldım.Yaşım 18 İzmirde yaşıyorum öğrenciyim.Ve ailemin de desteği ile motorumu almak ıstıyorum super sport motorlar dikkatimi çekiyor :) yukinin spitzerden sonra cıkardığı samurai gözüme çarptı :):) siz neler düşünürsünüz ödeme şartları...