Canyassts kullanıcısının son içeriği

1. C

2015 Model Temiz Spada Anton 150

Arkadaşlar motosikletim satılıktır.2015 11. Ay çıkışlı 5500 kilometrede servis bakımlı orjinal. 507 425 38 94 arayabilirsiniz detaylı konuşabiliriz.
  2. C

Lastik Değiştirmek İstiyorum Yardım Edin :)

Herkese iyi akşamlar abiler arkadaşlar,daha önceki konularımı gören arkadaşlar biliyordur Spada Anton150 motosikletim var(Derbi etx150 ile aynı :) ). Fakat lastiklerden pek memnun değilim kuru veya ıslak zeminde de berbat geliyor. :( Lastiklerimi değiştirmek istiyorum. Ölçüler: Ön 90/90 17...
  3. C

Bornova'dan selamlar :)

Herkese iyi akşamlar, İzmir'de oturan abilerim arkadaşlarım sizinle tanışmak isterim yaklaşık 2 hafta önce motosiklet sahibi oldum. Hafta sonları buluşmalar olursa gelebilirim. Gazlayabiliriz :) Teşekkürler :) Whatsapp aracılığıyla konuşabiliriz 507 425 38 94
  4. C

İlk motorum Anton 150 :)

Herkese iyi akşamlar :) Bu hafta içinde motosikletimi teslim aldım ve heyecanımi sizinle paylaşmak istedim, henüz 50 kilometre yapabildim. Hafta sonu kullandım sadece birer saat dur kalk antrenmanı yapmakla geçti :D Henüz motosikletimi tanıyamadım fakat çok sevdim :) ilerleyen zamanlarda tecrübe...
  5. C

İyi akşamlar.500 TL ye kadar kask önerisi

Herkese iyi akşamlar :) bu hafta motorumu teslim alacağım ve kaskımı da en yakın zamanda almak ıstıyorum. Maksimum 500tl bütçem var kask için. Hangilerini önerirsiniz ? Teşekkürler :)
  6. C

Sıfır tecrübe ile kaza

İyi geceler sevgili abiler arkadaşlar izmirde yaşıyorum 6 ay önce a2 ehliyetimi aldım fakat hala motosiklet sahibi olamadım. :( 18 yasında öğrenciyim.Sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Sınıf arkadaşım bugün a2 ehliyet sahibi oldu ve babasına ait olan motosikletiyle benim...
  7. C

İlk motorumu almak istiyorum;Yuki Samurai

Herkese iyi günler.Burada yeniyim :) Ehliyetimi 1 ay evvel aldım.Yaşım 18 İzmirde yaşıyorum öğrenciyim.Ve ailemin de desteği ile motorumu almak ıstıyorum super sport motorlar dikkatimi çekiyor :) yukinin spitzerden sonra cıkardığı samurai gözüme çarptı :):) siz neler düşünürsünüz ödeme şartları...

Yeni mesajlar