canilker1 kullanıcısının son içeriği

1. C

kocaeli-yuvacık (günübirlik gezi atrçılı 130 km)

bugün kocaeli merkezden çıktıktan sonra yalavo-bursa yolu üzerinden yuvacık'a gittik. yuvacık kamp alanları, yeşilliği, doğası, şelalesi, yürüyüş parkurları, tracking gibi birçok faaliyette bulunabileceğiniz biryer. istanbul ve ankara'dan çok miktarda turist gelmekte. yuvacık gezisinden sonra...
  2. C

motoru aldığıma alacağıma pişman ettiler

1 hafta oldu daha motoru alalı. bu sabah baktım motoru bişekilde sürte sürte kenara çekmişler kendi arabasını sığdırmak için. motorun altından bitane kablo çıkıverdi sallanıyor orda.Neyse kabloyu araya sıkıştırıp çalıştırdım motoru ama motordan tuhaf bi ses gelmeye başladı. Allah bilir nasıl...
  3. C

2 yıl sonra yollara geri döndüm, heyecan had safhada

2 yıl ara verdiğim 2 tekere az sonra geri dönüyorum. yarım saat sonra gidip yeni sıfır motorumu alacam bayiden. plakası yarın hazır olacak ama ben dayanamadım alıp gezicem bi 1 saat. motorun ne olduğuda süpriz olsun. tahminleri alayım bu arada :pl: ipucu: maxi scooter ipucu: en yakışıklı maxi...
  4. C

yardım motorsiklettaşlar

2 yıldır motora çıkmadım. onun çncesinde 2 yıl kadar yamaha 125 cc scooter kullandım. şimdi tekrar motor sevdam alevlendi. uzun zamandırda kalımda zaten. kawasaki ninja 250 düşünüyorum. benm sorum şu vitesli motora geçiş için uygunmuyum bilmiyorum scooterla 15000 civrı yol katetmiştim. kendimi...

Yeni mesajlar