Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Havaların güzel gittiği son günlerde rodaja devam ettim. Şu an yaklaşık 500 km geçtim.havaların bozmasıyla yine motoru garaja çektik . hava durumuna göre herhalde 15-20 gün kullanamıyacağız.Genel de 4.500 -5000 devir de kullanmaya devam ettim arada rampalarda kısa süreli 5.000 devrin üzerine...
Bu gün 120 km daha kullanma fırsatım oldu makina yı 185 km ulaştık rodaja devam. Bu gün yaptığım 120 km yolun 60-70 km sini şehirler arası yolda yaptım emniyet şeridinden giderek. 4,500 devri geçmemeye çalıştım arada 6 bin devre kadar geldim kısa süreli 6 bin devirler de 90-100 görüyor makina...
Bu gün hava güzeldi bir 65 km kullandım kitapçığındaki rodaj bilgilerine göre 4,500 devri pek geçmeden rüzgar ve eğim koşullarına göre 60-70 km hız yapıyor bu devir de. genellikle şehir içi kullandım bir ara çevre yoluna çıktım ama akan trafikte 60 -70 le gidemiyorsun mecburen emniyet şeridini...
Arkadaşlar dün ben de kesin kararımı verdim ve X Max 300 aldım. Aslında 300 almayı netleştirmiştim hatta Aralık ayında yapılan 250 cc X Max lerin indirim kampanyasını gördüğüm halde girmemiştim. Umarım kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olur. Motoru 1-2 ay daha en azından soğuklar...