Arama sonuçlarınız

1. C

Yamaha Yamaha X-Max 300 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Havaların güzel gittiği son günlerde rodaja devam ettim. Şu an yaklaşık 500 km geçtim.havaların bozmasıyla yine motoru garaja çektik . hava durumuna göre herhalde 15-20 gün kullanamıyacağız.Genel de 4.500 -5000 devir de kullanmaya devam ettim arada rampalarda kısa süreli 5.000 devrin üzerine...
  2. C

Bu gün 120 km daha kullanma fırsatım oldu makina yı 185 km ulaştık rodaja devam. Bu gün yaptığım 120 km yolun 60-70 km sini şehirler arası yolda yaptım emniyet şeridinden giderek. 4,500 devri geçmemeye çalıştım arada 6 bin devre kadar geldim kısa süreli 6 bin devirler de 90-100 görüyor makina...
  3. C

Bu gün hava güzeldi bir 65 km kullandım kitapçığındaki rodaj bilgilerine göre 4,500 devri pek geçmeden rüzgar ve eğim koşullarına göre 60-70 km hız yapıyor bu devir de. genellikle şehir içi kullandım bir ara çevre yoluna çıktım ama akan trafikte 60 -70 le gidemiyorsun mecburen emniyet şeridini...
  4. C

Ben henüz kullanmya başlmadım ama kulllanan kiminle görüştüysem bu kasaya 300 cc tam oturduğunu söylüyorlar.
  5. C

Arkadaşlar dün ben de kesin kararımı verdim ve X Max 300 aldım. Aslında 300 almayı netleştirmiştim hatta Aralık ayında yapılan 250 cc X Max lerin indirim kampanyasını gördüğüm halde girmemiştim. Umarım kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olur. Motoru 1-2 ay daha en azından soğuklar...

Yeni mesajlar