can_dosay kullanıcısının son içeriği

1. can_dosay

Mondial 150hs (satilik-kirmizi Renkte)

Marka:mondial Tipi:150hs Km:2500 Model:2006 Trafiğe çikiş Tarihi:22.05.2006 Renk:kirmizi Fiyat:1,400 Ytl Satmamin Nedeni Model Yükseltme Isteğimdir.ekstra Olarak 2 Adet Kilit Ve 2 Adet Kask Verilmektedir.motor çok Temiz Olup Hiç Kazasi Yoktur.sadece Yanlarda Ufak Tefek çizikleri...
  2. can_dosay

Alanya'da saniye saniye trafik kazası

her zaman dört tekerlerde suç olmuyor.motoru kullanan arkadaş hiçbir korumasız ve ışık ihlali yaparak canına kast ediyor neyseki tek sevindirici taraf kötü bir şekilde sonuçlanmaması.bunla atlatmışlar.inşallah ders olmuştur VE AKILLANMIŞLARDIR...
  3. can_dosay

inanılmaz gerçekten...

arkadaşlar her zaman motorcu kazası olur ama birde buna bakın yuh yaa gerçekten abartmış.oldu olacak minibüs yapsaydı motoru ben iki kişi zor biniyorum ya... http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=summary&type=Flash2&id=A00F3419&ref=haberHome&ref2=1&date=16Agustos2006
  4. can_dosay

dalga geçen hükümetimiz....

işte arkadaşlar bu haber ilerdeki büyük bir zammın habercisidir.....http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/4928032.asp?m=1&gid=69&srid=3041&oid=5
  5. can_dosay

ilk kaza'mı yaptım...:( :(

arkadaşlar geçen hafta sonu ilk kazamı yaptım.keçiörende evin orda kavşaktan dönecekken kırmızı ışık ihlali yapan bir dört tekerli hayvan yüzünden kaza yapmış bulunmaktayım.Bana yeşil yanıyordu tam geçerken hiç hızını kesmeden direk daldı allahtan fazla birşey yok çünkü kask vardı ve motoru...
  6. can_dosay

bugün ilk kez çevrildim

olay şöyle oldu...:ankara ulus'taydım polis memurunun biri arabasının başında birine ceza yazıyordu bende çaktırmadan sol taraftan kaçıyordum ki ne ara farkettiyse yolun ortasına atladı.Tüm korumalarım olmasına rağmen durdurdu vallahi.ne o soldan kaçıyorsun,geç kenara bakalım dedi.ehliyet ruhsat...
  7. can_dosay

Bilinçsiz Motor Kullanimi

Arkadaşlar geçen hafta cumartesi istanbula gittim... Ama gördüğüm manzara çok kötüydü.istanbul tam bir motor yuvası olmuş herkesin altında motor var..tamam motor kullanmak iyi güzel ama bilinçsizce kullanım çoktu inanın bana istanbulda yaşayan arkadaşlarda bana hak vereceklerdir çocukların...