Alanya'da saniye saniye trafik kazası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
he baba ya o kavşak ne sakat öyle geçenlerdede aynı yerde bi bayan motorcoya araba çarpmıştı

daha öncede yazmıştım alanyada 25mt. yol çok tehlikelidir hafda en az 2 defa motosikletlerin karıştığı kaza meydana geliyor genelde hız ve trahif işaretlerine uymayan sürücüler yüzünden meydana geliyor oysaki trafik işaretleri sorunsuz çalışıyor şahsen ben bahsi geçen yola çıkmamaya çalışıyorum

ayrıca bu yol antalya-mersin bağlantı yolu o yüzden araşlar oldukça hızlı geçiyorlar

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Minibüsçüde göre göre geliyo motorcu yapmış bi eşşeklik ama sende devam ettrime dimi Denizli de daha geçen çok yakın bi tanıdığımız böle ısrarla yanındaki adam önüne geçmesine izin vermedi geçemeyince yolun kenarında duran hiç bir uyarı levhası bulunmayan refüjleri sulayan tankere arkadan çarptı kendisi öldü 3 kızı komada ne gereği var insanlar ufak bir inat yüzünden pisi pisine ölüyor :salut: :salut:

allah kimseye göstermesin gün geçmiyor ki bir kaza haberi duymayalım insan olarak üzülüyoruz bu tür haberlere bunun önlenmesi içinb herhalde cem yılmazın dediği gibi "eğitim sart "

Kafası kaldırıma çarpıyor sanırım;yerden kalkamadı umarım ciddi bir şeyi yoktur işte kask olmamasının sonucu yazık...

minübis ve otobüs sürüçüleriyle her gün yaşanılan olaylar arkadaşa geçmiş olsun atlatamamış

arkadaş bizim ewimiz o kavşağa 5dk. okula giderken ordan geçerim hergün kazanın olmadığı gün yok orda.. yolu bir görseninz heryeri tekerlek izi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar