Can_Demir kullanıcısının son içeriği

1. C

Parça Fiyat Yardım... Gt250R

2 gün önce ST kanuni gt 250 R marka motosikletim ile önüme bir aracın kırmasından dolayı kaza yaptım. motor sola yattı Ayna ve vites in uç kısmı kırıldı grenajlar çizildi grenajların plastik kaynağı ve macununu yapıp boyaya verdik.Vites ile aynayıda kaynak ile beraber onardık bugün motor olduğu...
  2. C

Hyosung GT 250 R Kasko_?

Yarın İstanbul'dan Hyosung GT 250 R marka motosiklet alacağım. Ancak bu modellere Kasko yapılıyormu yapılıyorsa ücreti ve motor değeri nedir? 2. el alacağım 2010 model Saygılarımla... Şimdiden teşekkürler
  3. C

Motor seçimi km ve yaş?

600cc 4 silindir bi japon almayı düşünüyorum allah izin verirse ve kısmetse Marka olarak. Yamaha ve ya Honda'da düşünüyorum. R6s ile R6 arasında ne fark var parça konusunda sıkıntı yaşarmıyım. kaç model ve kaç km aralığında olmalı tabiki temiz bir motor zaten bilen biriyle alacağım. Ayrıca...
  4. C

600cc' ye geçiş

Öncelikle Herkeze merhaba Foruma yeni kayıt oldum 6 ay önce Zealsun gs250 bu görünüm racing çakması olanlardan :) kullandım 1-2 ay kadar ve ehliyetim olmadığı için aile baskısı vb nedenlerle satmak zorunda kaldım ancak bu bir aşk :) önümüzdeki şubatta A2 ehliyetimi alabiliyorum ve yamaha r6s...

Yeni mesajlar