can-ahmet kullanıcısının son içeriği

1. can-ahmet

Hangisi Daha Sorunsuzdur Motor Bakimindan ...

slm ben motorumu sattım :salut: :salut: arkadaşımın babası kızdı ve de altımdan aldılar ama 300 ytl kardayım:P :P neyse ben birtane satılık zaten bahsetmiştim mondial 151rs yani eski motorum ama ondna hevesimi aldım birde gösterge panelini beğenmedim için istemiyorum :pale: birtane 150...
  2. can-ahmet

Sürdüm Bws Ve Test Düşüncelerim

WALLA BNA ÇOK DEDİLER YOK ÇİN ALMA FLN DİEE :mrgreen: :mrgreen: ESKİ MOTORUMDA ÇİNDİ ŞİMDİKİDE ÇİN GÇN GÜN SESİNİ BEĞENMEDİM BWS ABİ İLE DALGA GEÇİİODUM BU SESLE YOKUSS ÇIKMAS DİE BNA DEDİ ALL Bİ KULLAN ALDIM İLKDEN GASA BASMADIM ÇIKTIM PARKTAN Bİ KÖKLEDİM UÇUODUM YOKUSTA FLN KALKISTAA FLNN...
  3. can-ahmet

Mondial 151RS nsldır ALDIMDA

Beyler mondial aldım 1100 kmede arkadasımın walla su anda memnunum .. İLERDE NE TÜR SORUNLARLA KARSILASCAM BN 100 SAYFASINIDA OKUDUM 151 RS SAYFASININ BOŞŞ YANİİ BNİİ TATMİN ETMEDİ NİE YOLDA KALIRR NE ALMALIYIMM TEDBİRİM NE OLMALII ??:pr: :silent:
  4. can-ahmet

1999 yamaha alınırmı??

slmm bn bu motordan almakk istiorumm ne dersiniz
  5. can-ahmet

yha motor olarak ne alına bilirr nlrr yardım edinn yhaaa

YHA ARKADAŞLARR AKLIMDA BİRR ÇOK MOTOR SİKLET MODELİ WR BN KARAR WEREMEDİMM AKLIMM BULANIOR 1=MONDİAL 150RF 2=151RS 3=125T VEA 125 ZN 4=kanuni trex 125-150 5=yamaha 1999 model k bws 13 binde orjin km 1250 ytl 6=mondial 125RT 7=125-150 RR 8=ramzey qm 125 qm 9=125 mt sizce hangisinii...
  6. can-ahmet

Motor olarak ne almalıyım

Motor Olarak Ne Almaliyim Bütcede Kisiklii Honda Fln Alamiorum Size Ne Almaliyim
  7. can-ahmet

Kanuni Trez125 Mi? Yoksa Mondial 125 Rt Mi?

yha ne alimm kararsızımm yardımcı olurmusunuz kanunimi mondimi

Yeni mesajlar