Mondial 151RS nsldır ALDIMDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler mondial aldım 1100 kmede arkadasımın walla su anda memnunum ..

İLERDE NE TÜR SORUNLARLA KARSILASCAM BN 100 SAYFASINIDA OKUDUM 151 RS SAYFASININ BOŞŞ YANİİ BNİİ TATMİN ETMEDİ NİE YOLDA KALIRR NE ALMALIYIMM TEDBİRİM NE OLMALII ??:pr: :silent:

yaklasık 9 aydır rs-151 kullanıyorum. Cok guzel motor. Su an 1600 km yi gectim hala tık sorun yok. Sadece servisini iyi sec. Benim servis bana oyun oynmıs basından beri bir terslik hissettim yasadım ama, baska serviste hersey cozuldu. Ve su an hiç bir sorunum yok. aralıksız 100 km yol yaptım. hızımı 70 in altına dusurmedim 90 nı da gecmedim ama tatmin etti. Yolda da bırakmadı hiç. Sana tavsiye ederim ve ilerde cok sevecegini umuyorum. Sadece dikkat etmen gereken tek şey servisine parçalarını kontrol et. bazı servisler orjinal parça takmıyor. Ben yasadım bunu. Ve servise gittin mi basında bekle. Gor ne yaptıklarını oyun yapmasınlar... İyi surusler...

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Hangi motor olursa olsun malının kıymetini bil ve temiz bin derim. Temiz binersen pek sorun çıkarcağını sanmam. Ben mondial cup motorumdan 11300 km de ayrıldım. Motor hacmini büyültmek için değiştirdim motorumu.

10 aydır kullanıyorum, memnunum, denildiği gibi servis önemli. Bir de herşey için servise gitme kurcala oyuncak gibi bunlar sorunu sen bile çözersin.. Yağ değiştirmek, hava filitresi temizliği (basınçlı hava lazım) ampul geçmesi, titreşim gibi şeyleri çok rahat sen yaparsın.

100 SAYFASINIDA OKUDUM 151 RS SAYFASININ BOŞŞ YANİİ BNİİ TATMİN ETMEDİ

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Lütfen başlık açmadan önce ARAMA yapıp, daha önce mevcut olup olmadığına bakınız. Eğer mevcutsa lütfen oradan devam ediniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar