çağhan kullanıcısının son içeriği

1. Ç

Mont Dizlik Eldiven branda kilit vs vs ..

Merhaba arkadaşlar 4 tekere geçtiğimden dolayı Bay ve bayan montu yağmurluğu su gecirmez pcx brandası iki çift venom dizlik eldiven iki metre uzunluğunda çelik halat su gecirmez erkek pantolonu cuzi bir miktara sahiplendirilecektir ilgilenenler buradan ulaşabilirler saygılar
  2. Ç

Pcx Çakar ve Sis Uygulaması

arkadaşlar buradan bakabilirsiniz yorum ve önerilerinizi bekliyorum ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=mu6EETRbDmU
  3. Ç

Lape hastanesi'nin müdürü Cafer Tayyar Selçuk kazada öldü

Alınan bilgiye göre, 55 yaşındaki Selçuk, dün akşam saat 21.30 sıralarında hastaneden çıkarak, Kadıköy Yakası'ndaki evine gitmek üzere motosikletiyle yola çıktı. Cafer Tayyar Selçuk, Mecidiyeköy'den geçtiği sırada, kaldırımın kenarında duran bir taksinin sol arka kapısı müşteri tarafından aniden...
  4. Ç

Motosiklet Federasyonu Ne İş Yapar ?

arkadaşlar motosiklet federasyonunu kim kurmuş başkanı kim misyonu ne etkinlik alanları ve amacı ne. Ben çok merak ediyorum neye kime hizmet ettiklerini, çünki motosiklet kullanmaya başladığımdan beri federasyonun kapısından bile geçmedim.Motosiklet kullanıcılarını ilgilendiren olaylarda daha...
  5. Ç

arkadaşlar yarın istanbuldan antalya ya otobüsle gideceğim scooterımı nasıl

Merhaba arkadaşlar yarın akşam saat 20'00 hareket ile istanbul dan antalya ya gideceğiz ailece hayırlısıyla inşallah.Fakat ben pcx motorumu götürmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim, otobüs firmasıyla konuştum şu anda sezonun en hareketli zamanları kışın olsa olurdu ama şimdi mümkün değil...
  6. Ç

Günaydın lastik konusunda lütfen yardım Pirelli mi Michaelin mi

Arkadaşlar hayırlı pAzarlar Nisan ayında sıfır pcx almıştım, üzerinde ki lastikler için çok olumsuz yorum okumama rağmen bugünlere kadar kazasız belasız geldik çok şükür 12000 km. Şimdi lastik almak istiyorum hiç bilmediğim bir konu, herkes City grip hakkında olumlu konuşmuş fakat diiablo almak...
  7. Ç

arkadaşlar acil yardım nexus 500 vs Pcx

Arkadaşlar nisan ayında sıfır km pcx aldım şimdi takasa sokup yüksek cc bir scooter düşünüyorum. 2008 model 35000 de 500 cc gilera teklifi geldi ne dersiniz ne yapmalıyım?
  8. Ç

2013 Pcx 8000 km

Arkadaşlar 250 cc scooter takası için tekliflerinizi bekliyorum
  9. Ç

İgneada hakkında bilgi verirmisiniz

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır planladığım iğneada planımı yarın sabah 8 itibariyle inşallah anadolu yakası maltepe den yola cıkmak suretiyle gerçekleştirmeyi istiyorum, Sizlerden öğrenmek istediğim daha önce ziyaret eden arkadaşlarım, takriben km/saat ne sürer ? Ve hangi güzergahı...
  10. Ç

Birazda Gülelim :))

http://www.youtube.com/watch?v=SmmmfppZ3gk
  11. Ç

honda PCX CANDIR gerisi heycandır

üsküdarda karakaöy vapuru yüzerken bende paşalimanından sultantepeye yüzüyordum pcx ile. iyi ki vardın honda iyi ki varsın honda. ben normal yağmurda piaggio x7 250 ie yolda kalıp otostop çekenlerdenim. o yüzden kimse bana italyan demesin
  12. Ç

Af paketinin içinde trafik cezaları var mı

Arkadaşlar hükümetin hazırladığı af paketi kapsamında motorlu araç sürücülerini direk yada dolaylı yönden faydalandıran bir yaptırım var mı ? Trafik cezası ehliyet ceza puanı vs vs ?
  13. Ç

Visor arıyorum yardım lütfen

Arkadaşlar uzun zamandır kullandığım kaskın visorünü değiştirmek istiyorum fakat hic bir yerde bulamadım kaskın markası modeli caberg rhynho graphic nereden bulabileceğim konusunda fikri olan paylaşırsa memnun olurum keyifli sürüşler
  14. Ç

Merhaba Arkadaşlar

Cümleten merhaba arkadaşlar 15 nisan itibariyle bende aranızda bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum pek aktif olamasamda forum konularında sürekli takip ediyorum sizleri.

Yeni mesajlar