Motosiklet Federasyonu Ne İş Yapar ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar motosiklet federasyonunu kim kurmuş başkanı kim misyonu ne etkinlik alanları ve amacı ne. Ben çok merak ediyorum neye kime hizmet ettiklerini, çünki motosiklet kullanmaya başladığımdan beri federasyonun kapısından bile geçmedim.Motosiklet kullanıcılarını ilgilendiren olaylarda daha öncü olmaları beklenmez mi yada köprü geçiş ücretlerini biz burada kendi aramızda konuşurken federasyon başkanının ulaştırma bakanıyla görüşüp bu gibi motosiklet kullanıcılarının sorunlarınlarıyla ilgilinmesi vs vs sağlanamaz mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok öyle bir şey.

"Spor" tarafıyla ilgili resmi bir kurum sanırım...
Tenis Eskrim Dağcılık Federasyonu,
Güreş Federasyonu,
gibi...

Ama, elbette yazdıklarınızla ilgili öncülük yapmalarına bir engel yok :)

http://www.tmf.org.tr/

Benim bildiğim yarışlar düzenliyolar kazanan avrupada yarışlara giriyo,yarışların sonu motogp bildiğim .

Madem bu işe yaramıyor motorcuları sosyal alanda koruyup kollamıyor. Peki Vakıf yada dernek kurulamaz mı arkadaşlar. Motorcunun derdini derneğin başında ki dile getirecek vs.
Bu mümkün mü?

Madem bu işe yaramıyor motorcuları sosyal alanda koruyup kollamıyor. Peki Vakıf yada dernek kurulamaz mı arkadaşlar. Motorcunun derdini derneğin başında ki dile getirecek vs.
Bu mümkün mü?

kesinlikle haklısınız sonuçta "şoförler derneği,kamyoncu dernekleri hatta kanarya sevenler derneğine kadar pek çok dernek var" Ama bir bizim derneğimiz yok yazıklar olsun bize...

şimdi farkındalıkla alakalı bu işleri kim yapıyor tofsed mi
mesajlara bakmadan önce hadi bi bakayım Türkiye motosiklet federasyonu ne iş yapar diye sitesine sadece spor anlamında varlar sanırsam

Federasyonun başına Barkın Bayoğlu getirilmeli :mrgreen:

Üstüne iyi bi para ya da menfaatine olacak birşey olmadıkça barkın bayoğlu kılını kıpırdatmaz, yıllardır izliyorum adamı ne zaman canlı yayınlarda bize öncülük et deseler hep siz öncülük yapın ben arkanızdan geleyim diyerek ne etliye ne de sütlüye karışır oldu. Hatta artık o kadar emin oldum ki mondial kendisine sponsor olsa hepimize dünyanın en iyi markası olduğunu bile söyleyebilir mondialin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar