Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
+ +
Belki bileniniz vardır..Yabancı bir youtube kanalından harika videolar paylaşılıyor..Bende takipçisiyim..Tahminimce bu ülke Brezilya ..
YOUTUBE KANALI İÇİN BURAYA TIKLA
Örnek Video:
VİDEOLARIN HEPSİ BÖYLE DAHA İYİLERİDE VAR :) :queen: :queen:
Genelde...
Şimdilik hayalini kurduğum bir meslek zaten motor hastasıyım .. Ama kafama birşey takıldı sizlere sorayım :
Yunuslarda motoru hep aynı kişi mi sürer ? yoksa artçı ile yer değiştirirler mi belli bir düzeni felan var mı ?
Motordaki devriye arkadaşı hep aynı mıdır ?
Bilen varsa yanıtlasın...
ÖNCELİKLE HERKESE İYİ GECELER .. :) :
Düsüncelerinizle bu motoru alicam ins.. :) :
Resimdeki motor 》 Apache RTR 150 - 2008 - Model 35.000 KM - fiyat olarak [ 2.900 TL ] istiyo arkadasim..normalde o kadar edeceğini düsünmem ama modiye felan etmis . ek aksesuarlar var .. resimden anlicaksiniz...
Arkadaslar Herkes Merhaba..ben kısmet olursa yakın zamanda ybr125 alıcam..:)
SIFIR YBR 125 ESD Fiyatı2014 4.890 TL
Sizce Motosiklet mağazası ne kadar indirim yapabilir .. Ne kadar indirme avantajımız olabilir .
Fiyat Düşürmek İçin Ne Gibi Cümleler Kuralım :) Biraz yardımcı olun Öğrenciyim...
BURADA : > Açmış Olduğum Konuya Sonuç Getirerek: :D http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/130769-sizce-ilk-motor-ne-marka-olmali-sohbet-herkes-iceri.html
SORU: İLK MOTOSİKLET NE MODEL MARKA OLMALI ?
CEVAPLAR : MONDİAL MH 125 DRİFT VE CUP
SİZCE HANGİSİ ?
MONDİAL Mİ ? CUP MU ? <-...
Öncelikle Herkese Selamlar ...yeni kaydoldum .
ilk konu acmamla birlikte birr sorum olucakti :D biraz da sohbet havasinda ama çoğu genc'in yaniti olacaktir cevaplariniz ..
Genelde yaş olarak çoğu kişi benden büyüktür.....
TECRÜBENİZE DAYANARAK SORUYORUM ..:
16 Yaşındayım ve motorsiklet...