cagdas3819 kullanıcısının son içeriği

1. C

Bu nasıl bir cennet ya :) :) (görmelisiniz-sohbet)

+ + Belki bileniniz vardır..Yabancı bir youtube kanalından harika videolar paylaşılıyor..Bende takipçisiyim..Tahminimce bu ülke Brezilya .. YOUTUBE KANALI İÇİN BURAYA TIKLA Örnek Video: VİDEOLARIN HEPSİ BÖYLE DAHA İYİLERİDE VAR :) :queen: :queen: Genelde...
  2. C

Yunus Polislerde Motoru Kim Kullanır ?

Şimdilik hayalini kurduğum bir meslek zaten motor hastasıyım .. Ama kafama birşey takıldı sizlere sorayım : Yunuslarda motoru hep aynı kişi mi sürer ? yoksa artçı ile yer değiştirirler mi belli bir düzeni felan var mı ? Motordaki devriye arkadaşı hep aynı mıdır ? Bilen varsa yanıtlasın...
  3. C

MONSTER energy Sticker Neden Motorlara yapıştırılır?

Başık gibi soruyorum : MONSTER energy Sticker Neden Motorlara yapıştırılır ? :silent: :cherry: Örn :)NİNJA <2 :
  4. C

BU NE OLUYO ŞİMDİ :) ??

ARKADAŞLAR MOTORLARIN ÖRNEĞİN TVS APACHE 150 RTR' NİN MARKASINI SUZUKİ GÖSTERİNCE NOLUYOR :) FOTOĞRAF TEMSİLİDİR.:
  5. C

Sizce Bu Paraya -> Bu Motor alinir mi ..? Görüsleriniz Ònemli :??:

ÖNCELİKLE HERKESE İYİ GECELER .. :) : Düsüncelerinizle bu motoru alicam ins.. :) : Resimdeki motor 》 Apache RTR 150 - 2008 - Model 35.000 KM - fiyat olarak [ 2.900 TL ] istiyo arkadasim..normalde o kadar edeceğini düsünmem ama modiye felan etmis . ek aksesuarlar var .. resimden anlicaksiniz...
  6. C

0 Motosiklet > Fiyat Düşürme Yolları < LÜTFEN HERKES İÇERİ

Arkadaslar Herkes Merhaba..ben kısmet olursa yakın zamanda ybr125 alıcam..:) SIFIR YBR 125 ESD Fiyatı2014 4.890 TL Sizce Motosiklet mağazası ne kadar indirim yapabilir .. Ne kadar indirme avantajımız olabilir . Fiyat Düşürmek İçin Ne Gibi Cümleler Kuralım :) Biraz yardımcı olun Öğrenciyim...
  7. C

☆ Yamaha YBR 125 vs Mondial Mh 125 Drift ( Sizce Hangisi ? ) ☆

Öncelikle Herkese Merhaba :). Lütfen Bana yardımcı olun..Çok Yakın zamanda Motorumu alıyorum..Ama hangisini alsam bilmiyorum . Kararsız kaldım .. Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz.. :silent: Yamaha YBR 125 vs Mondial Mh 125 Drift ( Sizce Hangisi ? :wiinkk: )
  8. C

Mondial 125mh drift VS Cup ?(SİZCE HANGİSİ)

BURADA : > Açmış Olduğum Konuya Sonuç Getirerek: :D http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/130769-sizce-ilk-motor-ne-marka-olmali-sohbet-herkes-iceri.html SORU: İLK MOTOSİKLET NE MODEL MARKA OLMALI ? CEVAPLAR : MONDİAL MH 125 DRİFT VE CUP SİZCE HANGİSİ ? MONDİAL Mİ ? CUP MU ? <-...
  9. C

Sizce ilk MOTOR NE MARKA olmalı ? (Sohbet):) Herkes İçeri!:)

Öncelikle Herkese Selamlar ...yeni kaydoldum . ilk konu acmamla birlikte birr sorum olucakti :D biraz da sohbet havasinda ama çoğu genc'in yaniti olacaktir cevaplariniz .. Genelde yaş olarak çoğu kişi benden büyüktür..... TECRÜBENİZE DAYANARAK SORUYORUM ..: 16 Yaşındayım ve motorsiklet...

Yeni mesajlar