cafeole kullanıcısının son içeriği

1. cafeole

Bajaj Boxer - Urban Tracker

Selamlar, 2005 yılında eğitim için gittiğim Kuzey Kıbrısda ilk Triumph scrambler i görmemle beraber bende zaten mevcut olan motosiklet sevdası bu custom makinalara doğru bir meyil gösterdi. Zamanla Cafe Racer, Scrambler, Tracker, Bobber, Brat derken bilgisayardaki arşiv büyüdükçe büyüdü...
  2. cafeole

Satılık fiat 126-650E fsm (hava soğutmalı)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-simdilik-kibrista-tc-vatandasina-satilik-tertemiz-orjinal-650fsm-47235941/detay/ Kişisel borçlarımdan ötürü satmak istemediğim arabamı mecburen satıcam, ilgilenenlere duyurulur. not: 5lt ile 100km gidebilir, yıllık vergisi 45 tl, bakımlı...
  3. cafeole

Vespa PX200E ile vites sorunum var yardımcı olabilecek varmı?

Herkese selamlar; Geçtiğimiz yaz 93 model Vespa PX200E motosikletime kavuştum, Eskişehire getirdim 1 hafta boyunca sorunsuz bi şekilde kullandım. Motorun aküsü bitikti fakat kickstart ile çalıştırıyordum. Sonra hareket halindeyken metalik bir dişli sürtünme sesi duymaya başladım, sanki kick...
  4. cafeole

Eskişehir ve KKTC'den herkese selamlar..

Herkese Selamlar Vespa PX-200E sürücüsüyüm ve tam bir motosiklet aşığıyım. Aslen Eskişehirliyim ama şuanda KKTC de öğrenci olarak bulunmaktayım, daha önce araba getirdiğim için vespamı Eskişehirde bırakmak zorunda kaldım, hala daha içime dert oluyor. canım araba değil motor sürmek, kask takmak...

Yeni mesajlar