bzgngr kullanıcısının son içeriği

1. B

Tiger 250 Dişli 150/90-15 Dış teker

Kanuni tiger 250 için 16 Ön zincir dişlisi ve 150/90-15 arka teker dış lastik arıyorum.
  2. B

250 cc'lik 1500 TL'yi geçmiyecek motor Arıyorum

250 cc (Kanuni tiger250 mümkünse olabilir) motor arıyorum İstanbul ve çevre illerden elinde olan varsa 0537 552 43 42 Saglam motorlarla takas kabul ederseniz temiz Jinlun jl-125c motor takas ederim üstüne konusulur anlasılır.
  3. B

Meşale

Arkadaşlar Elimde bir miktar Meşale var 30 bin mum ışıgında 60 - 80 saniye aralarında yanar İlgilenen olursa 7 Tlden tanesini satıyorum Özel günlerde çok işe yarıyor Mesajla ulaşabilirsiniz iyi günler....
  4. B

Jikle ve Subap ayarı

İyi günler Çin malı Jinlun 125-c motorum var fakat motorum 1 aydır Jikleyi açmadan çalışmıyor çalışsa dahil elim hep gazda olması gerekiyor. Karbüratör temiz, hava filtresi de temiz ne yapabilirim? bide subap yarları ybr gibi gaz 0,2 egzoz 0,6 mı ?
  5. B

Jinlun 125 mi Kanuni racer 200 mü Düşüncelerinizi bekliyorum.

İyi geceler Jinlun marka 125 lik motorum var fakat hızı tatmin etmiyor artık beni. Motorla oynasam performansının nasıl olacagını hiç bilmiyorum yakıt nasıl değişir neler olur bilmiyorum en az da 400-500 lira extra cıkacagına eminim bu parayı motorumun üstüne verim kanuni racer mi alsam ? Kanuni...
  6. B

Merhaba

Merhaba arkadaşlar Ben Burak 21 yaşındayım. İstanbul Tuzla'dan katılıyorum 1 sene pizza kuryeliği yaptım ve 3 aydır da vitesli motora yeni geçtim. Biraz meraklı bir yapım oldugu için hemde maddi sıkıntılardan dolayı Jinlun marka 125-c motor aldım. az çok birşeyler öğreniyorum ama illaki...

Yeni mesajlar