byzirvex kullanıcısının son içeriği

1. B

Scooter elektrik tesisatı sorunu

zat 150 scooterimin elektrik tesisatını bulamıyorum, statör kablosunda gelen 3 sarı renk kablo ile elektrik tesisatından gelen 3 sarı renk kablo bir birine kaynamış yön belli değil nasıl bir yön izlemeliyim :pr:
  2. B

Motorum çekme belgeli en son ne zaman girdiğini bilmiyorum

Aracim çekme belgeli en son ne zaman girdiğini bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
  3. B

150 zat konjektör sağlam mı ?

İyi akşamlar konjektörün sağlam olup olmadığını nasıl anlarım ? Tam gaz verdiğimde 15.4volt'ta kalıyor üstüne çıkmıyor acaba 15 volt çok mu
  4. B

Scooter bağa değişimi

Arkadaşlar mondialin 150 CC scooteri var elimde 18 Gr bağa atmayı düşünüyorum ama kayış atma falan yapar mı acaba bilgisi olan var mı?
  5. B

Hasar kaydı bilgisi yardım

Benim motorum 2017 model çıkışlı 2.ayinda kaza yapıyor ve o şekilde kalıyor motoru ben kazalı şekilde alıyorum motor yapılmıyor ama tramerde 9 bin TL kaza gözüküyor ne parası olabilir acaba bu ?
  6. B

Bajaj dominar 400 ikinci el parça ihtiyacım var yardım

Bajaj dominar 400 ikinci el parça ihtiyacım var yardım sıfır parçalar biraz pahalı geliyor ikinci el bulabileceğim birileri var mı ? Eksik parçalarımın listesi : https://www.dosyaupload.com/fdP4
  7. B

FİYAT PERFORMANS MONTU TAVSİYE EDEBİLECEK VAR MI?

FİYAT PERFORMANS MONTU TAVSİYE EDEBİLECEK VAR MI? Sırt , omuz ve dirsek koruması olan kışlık su geçirmeyen yazında kullanıla bilecek kışlık mont tavsiyesi olan var mı ? ( İçi sökülebilen tarzda)
  8. B

Acil yardım

Arkadaşlar blok patladı bu motoru motor numarasının yazılı olduğu blokta değişmesi gerekiyor bunu ruhsata nasıl işleyeceğiz ? Acaba bı tolerans varmıdır bu gibi durumlarda ?
  9. B

Blokta çatlak var yardım :(

Motorumun eski sahibi vidayı sıkıştırırken fazla sıkmış ve vida yerini çatlatmış çelik macun vardı ben tel fırça ile kazıdım yeşil yeşil çok kötü gözüküyordu burayı çelik macun dışında nasıl kapatabilirim ve bloğu eski rengine nasıl çevirebilirim parlak oldu :)
  10. B

HONDA CBF 150 YAĞ YAKMA SORUNU YARDIM!!

SİLİNDİR SETİ KTT OLARAK DEĞİŞTİ SÜBAPLAR KEÇELERİ DEĞİŞTİ 7'BİN DEVİRDEN SONRA DUMAN ATIYOR NE OLACAK BÖYLE :S TAHMİNLERİ ALALIM
  11. B

Motoru trafikten çekme

Arkadaşlar merhaba iki sorum olacaktı yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1-) Motoru trafikten çekmek istiyorum kullanmadığım için çekme ücreti ne çıkar. 2-) İlerleyen süreçte tekrar trafiğe çıkaracağım ücret ne çıkar ? Bilgi sahibi birisi yardımcı olabilir mi acaba ?
  12. B

Benzin filtresinin boyutu

İyi günler bı sorum olacaktı jawa 350 ts bir motorum var motoruma scooterde kullandığım benzin filtresinin taktım acaba bunun bir eksisi olabilir mi ? Benzin filtresinin boyutu gidişte bir etki yaratır mı ?
  13. B

Mondial ALEXONE 125

Mondial'in bayi toplantısında görmüş olduğumuz 125cc maxi scooter.
  14. B

Probiker Korumalı Motosiklet Eldiveni Kırmızı,Mavi,Siyah - M - L - XL - [STOK BİTİŞİ]

SAHİBİNDEN.COM ÜZERİNDEN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN. GİTTİGİDİYOR.COM ÜZERİNDEN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN. Pro-Biker korumalı motosiklet eldivenleri BEDEN L Parmak üst korumalarında hava kanalları (Terlemeyi minimuma indirir) Soft parmak ön korumaları Avuç içi, aya koruması Avuç içi kaydırmaz...
  15. B

Probiker Korumalı Motosiklet Eldiveni Kırmızı,Mavi,Siyah - L

SAHİBİNDEN.COM ÜZERİNDEN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN. GİTTİGİDİYOR.COM ÜZERİNDEN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN. Pro-Biker korumalı motosiklet eldivenleri BEDEN L Parmak üst korumalarında hava kanalları (Terlemeyi minimuma indirir) Soft parmak ön korumaları Avuç içi, aya koruması Avuç içi kaydırmaz...

Yeni mesajlar