Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dolaşırken gördügüm bi kac motorda cbr125 olsun 250 olsun veya bi naked motordu markasını bilmiyorum adam tutmus arka lastiği oldugundan bi boy büyük ve kalın takmıs bunun bi yararı falan oluyomu görüntü olarak garip duruyo motora yararı varmı lastik büyütmenin:silent: :silent:
Kolay gelsin cumleten.Baslangic icin almayi dusundugum iki motosiklet var cbr125r ve mondialxtreme max.sizdende yardim istiyorum. Su anda karar verdigim xtrememax cunku cbr krenajli.yeni baslamiyorum motor surmeye ama dusme kalkma elbet oluyo krenajlar ciziliyo kiriliyo cok dert para cikiyor ama...
yaklasık 3 sene boyunca 100 lük motorlar kulladım hatta bi kere baya büyük bi kaza atlatmıstım arkamdaki arkadas artçımı deniyor yeniyim buralarda iste onla 4 motor giderken kavsaktan cıktım bi araba korna bastı baya bi bayramın ilk günüydü tahmin ettiğiniz gibi 100lük lerde pek dikizaynası...
Kolay gelsin abilerim.Manisadayım 18 yasındayım ve bu sene üniversiteye hazırlanıyorum.. Size bi kac sorum olacak.Şimdi ben 2 senedir 100 lük motosikletler kullandim bi kerede kaza yaptım.motosiklet sürmeye yeni baslamıyorum.su anlık hayalim güzel bir üniversite ve güzel bir CBR125.Sizinde...