Ss e Geçiş içi Öğrenmem gerekenler ney?

yaklasık 3 sene boyunca 100 lük motorlar kulladım hatta bi kere baya büyük bi kaza atlatmıstım arkamdaki arkadas artçımı deniyor yeniyim buralarda iste onla 4 motor giderken kavsaktan cıktım bi araba korna bastı baya bi bayramın ilk günüydü tahmin ettiğiniz gibi 100lük lerde pek dikizaynası kullanmıyorlar bendekindede yoktu arkama bakayım derken mıcıra girdi motor sonra onume baktıgımda tabela vardı bir tarafta tarla vardı oteki taraftata asfalt vardı o anda asfalta düsmektense tarlaya ucarım diyip motorun dengesini tarlaya cevirmistim yavas yavas arka frene basıp bide vites düsme imkanını buldum onuda yaptım yavasladım ama yine uctum asagı arkamdaki arkadas dizini tabelaya carptı oyle bi sekilde atlatmıstım neyse motorsiklet sürmeye geri dönücem su anlık üniversiteye hazırlanıyorum üniversiteye gecince cbr125 gibi bi motor alma ihtimalim var yardımcı olursanız sevinirim

şu yazdıgın bi ton yazıdan anladıgım tek şey cbr 125 alacagım yardımcı olurmusunuz ? ..!

Mahyo evet oyle oldu bide hyosung kullanıyomussun ya cbr125 lik alırım diye düsünüyodum yada gt250r.senin kullandıgın model naked modeli galiba bi fark varmı biliyomusun tavsiye edermisin makineyi parça sorunları fala oluyomus pahalımı vs bilgi verme imkanın varmı

motor köy motoruydu tarlaya falan gidiyordum o yüzden oyle dedim

Öğrenmen gerekenlerden biri; adamların motosiklete boşuna aynalık koymadığı.

onu zaten unutmam.bidaha istesemde unutamam ben sizden bundan baska tavsiyelerinizi istiyorum

O kadar kafasız değilim :cherry: az bişey bildiğim bişeyler var ama yinede yardım istiyorum yorum yapmaktansa yardım etmeyi deneseniz :silent:

Ooo 3 yıl 100'lük tecrübesi, bence 125 ile hiç zaman kaybetme direk R1 yada Hayabusa alabilirsin, yanlız bak bunlarında aynalarını sökmezsen küseriz :santa:

Abilerim dalga gecmeseniz artık anladık iste :pr: bosa moral bozmaya gerek yok

Adam haklı beyler tamam bu kadar dalga yeter.. Anlamış kardeşimiz.
Abicim; Al bi 250 lik devam et. Ama sakın daha büyüğünü alma. Ayna mayna o işleri de bırak. Köy kent farketmez. Ufak ufak alış motoruna...

Kazasız belasız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar