bygamsiz kullanıcısının son içeriği

1. bygamsiz

A2 ehliyet sekiz çizme

Bununla ilgili video çektim bakabilirsin.
  2. bygamsiz

4 silindir naked sürmüşler gelsin

Kullanmakta olduğum motorsiklet xj6 2015 model çok memnunum. istersen youtube kanalımda videolar var. Bakabilirisiniz linki aşağıya bırakıyorum. https://www.youtube.com/@bygamsizz
  3. bygamsiz

Motosiklet pantolon onerisi

Rider Denim efil modelini aldım. Yaz ayı için çok güzel. Etikette belirtilen talimata göre yıkağım halde ilk yıkamada rengi soldu. Eski rider denim kalitesi yok. Halen kullanmakta oldugum Tech90 city çok iyi durumda.
  4. bygamsiz

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

3 yıldır kullanıyorum ara sıra degiştirme durumuna düşüyorum şimdilik devam.
  5. bygamsiz

Aksiyon kamerası HK.

DJİ osmo 3 ile çekmiş olduğum video kameradan memnunum sadece bluetooth olmadıgından kablosuz mikrofon olmuyor. Alacaksanız dji 4 ve üstü almanızı tavsiye ederim.
  6. bygamsiz

32/3 maddesinden ceza yedim şimdi ne yapacağım?

merhaba polis ceza kağıdı ve 1 hafta izin belgesi verdi ama hiçbirşey şöylemedi şunu yap bunu yap diye hiçbirşey anlatmadan gönderdi beni ne yapmam gerekiyor
  7. bygamsiz

Motosikletini Göster !

'][/URL]
  8. bygamsiz

Quick Shifther hakkında

Yamah XJ6 motorumda Healtech QuickShifter var. Düşük devir aralığında qs zor geçmesi veya hiç gecmemesi neyden kaynaklanır.
  9. bygamsiz

videolarda rüzgar sorunu

Aynı durumdan bende sorun yaşıyorum edit ile sesi kısıyorum ama rüzgar patlama sesine çare bulamadım.
  10. bygamsiz

MT üyelerinin Instagram hesapları

Youtube ve İnstagram Hesabım >>> bygamsız
  11. bygamsiz

XJ6 - ZX4RR - R7 kapışması

Merhabalar; Benim ihtiyar xj6 ile yeni nesil motorsiketleri trafige kapalı alanda deneme yaptık.
  12. bygamsiz

Adana Motofest

13. bygamsiz

TVS Raider 125 Rölanti STOP Sorunu

Motorumu 0 km olarak 28 Ağustos'ta bayiden satın aldım. Şu an 30 km'de, sürerken vesaire hiçbir sorun yok fakat ışıklarda durduğumda nadir de olsa 20-30 saniye sonra stop ediyor. Sebebi ne olabilir? (Start-stop özelliğini biliyorum, fakat o modda değilken oluyor; yani onunla alakası yok.)

Yeni mesajlar