Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanmakta olduğum motorsiklet xj6 2015 model çok memnunum. istersen youtube kanalımda videolar var. Bakabilirisiniz linki aşağıya bırakıyorum.
https://www.youtube.com/@bygamsizz
Rider Denim efil modelini aldım. Yaz ayı için çok güzel. Etikette belirtilen talimata göre yıkağım halde ilk yıkamada rengi soldu. Eski rider denim kalitesi yok. Halen kullanmakta oldugum Tech90 city çok iyi durumda.
DJİ osmo 3 ile çekmiş olduğum video kameradan memnunum sadece bluetooth olmadıgından kablosuz mikrofon olmuyor. Alacaksanız dji 4 ve üstü almanızı tavsiye ederim.
merhaba polis ceza kağıdı ve 1 hafta izin belgesi verdi ama hiçbirşey şöylemedi şunu yap bunu yap diye hiçbirşey anlatmadan gönderdi beni ne yapmam gerekiyor
Motorumu 0 km olarak 28 Ağustos'ta bayiden satın aldım. Şu an 30 km'de, sürerken vesaire hiçbir sorun yok fakat ışıklarda durduğumda nadir de olsa 20-30 saniye sonra stop ediyor. Sebebi ne olabilir? (Start-stop özelliğini biliyorum, fakat o modda değilken oluyor; yani onunla alakası yok.)