By_RooK kullanıcısının son içeriği

1. By_RooK

Motosiklette Eldiven Takma Zorunluluğu Getirildi

Bir keresinde ayakkabıyı giymeye üşenip Bakırköy'e gokturke gitmek icin otobana çıktım ayağıma bir taş çarptı tam 1 hafta ayağımın ustu sis gezdim tövbeler olsun dahada ekipmansiz çıkmam çıkanlardan anlam veremiyorum zaten malum istanbul aşırı kirli bir şehir sag olsun hafriyat kamyonları asla...
  2. By_RooK

Motosiklette Eldiven Takma Zorunluluğu Getirildi

İyi hoş guzel olması gereken lakin bunların hiç biri kazayı önleyici tedbirler degil cezalar caydırıcı degil bugun daha arkamdaki kurye arkadasim öyle bi sıkıştırıyor ki beni trafikte lanet gelsin yol vereyim diye hafif sağa yönelmemle aynı kurye sagimdan bir geçişi var milimle kurtardım ve bu...
  3. By_RooK

Motoin.de Güvenilir mi?

Plan netleşsin sende daha tavsiye alirim hocam tabi bizim plan motorlarla gitmek bakalım işleyiş nasil bilmiyorum
  4. By_RooK

Motoin.de Güvenilir mi?

Bugun arkadaşımla konuştum oda selanikten alırız dedi baharda bir tur planlıyorum bakalım ekipmanlar yeni ama çeşit olsun diye alıcam
  5. By_RooK

Ön amortisör kitlenirse

ölçü bakıyorum zaten yeni başladım kullanmaya kazadan sonra yurt disindaydim
  6. By_RooK

Ön amortisör kitlenirse

Irc marka lastik basınçla olması gereken düzeyde zaten basınç göstergem var 2024 üretimi yani bilmiyorum ama öyle cart die sıkmadı ön freni zaten basmaya düşmem bir oldu
  7. By_RooK

Motoin.de Güvenilir mi?

Bende sjmdi bu siteye bakıyordum eldiven alayım derken ne noktaya geldim buyurun Almak istediğim ürünler ve TR fiyat karşılaştırması AGV K6 S SLASHCUT motoin.de 15.950 TL https://www.motoin.de/Helme/Integral-Helme/AGV-K6-S-Slashcut-Integralhelm::78234.html?language=de&id%5B12%5D=13441...
  8. By_RooK

Ön amortisör kitlenirse

Valla bende anlamadım da okadar dandik değildir diye düşünmek istiyorum ama fazlada alternatif yok gibi cunku kazik fren yapmadım
  9. By_RooK

Ön amortisör kitlenirse

Valla bende hala yazlık eldivenleri dolaşıyorum kışlık eldiveni kotu bu aralar almam lazim da fiyatlar bakıyorum icin aciyor
  10. By_RooK

1.Kasım.2025 - Kasım'da viraj başkadır

nazar değmesin kazasız belasız nice rotalar olsun. Yokki soyle istanbulda arkadaşlarımız bizde gezelim 🙃
  11. By_RooK

Ön amortisör kitlenirse

Cst degil ama onun kadar kotu irc lastik.. ya evet ben yanlis anlatmışim sanırım on amortisör kapanmadı. Orada zaten viraja giriyorum cok düşük hızda olduğum icin yatirmadim motoru hafif sola doğru cevirdi zaten çevirirken frene bastım açıkçası o hızda böyle bir şey olacağını hiç tahmin etmedim...
  12. By_RooK

Trafik Polislerin Saçmalaması

Ben ne okudum az önce ya... ya bu olayın elle tutulur hiç bir yanı yok Allah sabır versin geçmiş olsun
  13. By_RooK

Ön amortisör kitlenirse

Kawasaki eliminator 500 valla bilmiyorum hani o an milisaniyelr içinde aklımda geçenler on arka frene bas sonra yavaşça on fren ama belki farkında olmadan on frene cok yükledim gerçi çokta eminim on fren dokunmamak düşmem bir olduğuna ama 1762166042 On arka abs var kawasaki eliminator 500...
  14. By_RooK

Ön amortisör kitlenirse

🤣 kızım sagolsun nedeyim küçükken hobizamani diye etkinlik yapıyorduk böyle yap diye tutturmustu bende unutmuşum kalmis öyle
  15. By_RooK

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Bir arkadaşımla gecen gun onun üniversiteden arkadaşının yanına gittik onlarda kawasaki versys var kendine 1100se kardeşine ise versys 650 almış vallahi advanture tipine bakışım degisti bir bakın derim bütçe olarak daha ucuz galiba