by*cambaz kullanıcısının son içeriği

1. B

Yeni Konjektör soket renk farkliligi

Arkadaslar merhaba.mondial xtreme max 200 sahibiyim.konjektorum yandigi icin bugun yenisini alip takayim dedim.eve gelince eski konjektor soketi ile yenisindeki kablolarin renkleri birbirini tutmadigini gördüm.hem konjektorün kendisinden cikan hemde soketteki kablolar birbirini tutmuyor.yeni...
  2. B

Tornada silindirden aldirirken gömlek catladi

Arkadaslar xtreme max a 200luk 65.5 piston taktik.piston aşağıda kaldigi icin tornada silindirden biraz aldiralim derken gömlek catladi.tirnak sürtünce takiliyor.silindir çöp mü oldu.yoksa piston etek kismi oldugu icin önemli degilmidir
  3. B

Karbüratör sorunu

Arkadaşlar motosikletim xtreme max 150. son günlerde rolanti düzensizligi,stop etme,bogulma problemlerinden baya sikayetçiydim.rolantide calısırken karburatörden cıpsss cıpss diye ses gelerek stop ediyor.adeta karbüratör öksürüyormus gibi. Karbüratörü söküp temizleyip hava ayarını 2,5 tur...
  4. B

askere giderken 1 sene motor yatırmak

arkadaşlar biliyorum daha önce birçok konu açıldı ve hepsini okudum.7 subatta askere gidiyorum.makine bir sene çalıştırmaksızın bos bir evde yatacak.motosikletim mondial xtrememax 150.bugün motoru güzel biryıkayıp kuruttum.yağını değiştim.zinciri yağladım aküyü çıkarttım.depoyu fulledim.sehpaya...
  5. B

acemi birliğine teslim olacağım fakat menisküs

arkadaslar 7 subatta izmir gaziemir e teslim olacağım fakat suan sol dizimde menisküs yırtığı var.yürürken bile zorluk çekiyorum.Acemi birliğine teslim olduğum zaman eğitimler baslayınca ne olacak bilmiyorum.revirdeki komutana durumu anlatınca büyük ihtimal bana inanmıyacaktır.giderken MR...
  6. B

Askerlik (İzmir/Gaziemir ulastırma)

Arkadaşlar askerliğim izmir/gaziemir e çıkmış.forumdan buraya düsen olursa tanışırız diye konu açtım.7 subatta teslim oluyorum.Hakkınızı helal edin
  7. B

motor yağına karısan metal parçalar

arkadaşlar bugün ufak bir gezi sonrası evime 4 km kala arka dişliden zincir çıkıp ön disliye 2 kat sarılmış.hemen durdum.zincir ön disliye sarılınca sol alternatör kapağında kibrit kutusu kadar bir delik oluşmuş.parçaları çıkarabildiğim kadar çıkardım.sonra mecburen sürerek eve geldim.sol kapağı...
  8. B

350 lira ile 4 mevsim mont arayışı ?

arkadaşlar max bütcem 350 lira.1 aydır 4mevsim mont arıyorum ama birtürlü karar veremedim.siz ne tavsiye edersiniz?bu paraya alabileceğim f/p ürünü nedir?
  9. B

mondial x-treme max furş takımı montajı hakkında

arkadaşlar ön freni sıkıp motoru ileri geri sallayınca göbekten kıt kıt ses geliyor.en üstteki büyük vidayı gevsettim ve alttakini biraz sıktım boşluk azaldı ama direksiyon dengesizlesti.biraz gevsetiyorum busefer bosluk oluyor ve gene kıt kıt ses geliyor.kısaca ortasını bulamadım.komple furs...
  10. B

bugün geçirdiğim ufak kaza ve koruma hakkında

arkadaslar önümde ani fren yapan araca vurmamak için frene sert basınca direk düştüm ve biraz sürüklendim.tahmini hızım 25-35km idi.10-15 metre sürüklenmişim.üzerimde sadece kask vardı.sağ dizim ve sağ avucumun içi bayağı soyuldu.motor arkadasımın seyhan 150 idi.ben xtreme max kullanıyorum...
  11. B

xtreme max 150 soğukken motordan gelen ses

Arkadaşlar hava sartlarından dolayı motorumu evin önüne park ettim ve 3 gün yatırdım.bugun bir turlayayım dedim okadar soğuğa rağmen tek marsta aldı fakat motorda inceden garip bir ses duydum.Rolantide çalışırken çok hafif gaz verip bırakınca motordan wunnnnn diye ugultu sesi gibi bir ses...
  12. B

xtreme max 150 amortisör keçesi yag kacırıyor

arkadaslar 2012 model mondial xtreme max ım sol amortisör kecesinden bayagı yag kacırıyor.sag kecede kacırma yok.kece degişimini yapabilecek arkadasım var fakat nekadar yag koyacagımızı bilmiyorum.bu sekilde sürmemin konfor haricinde zararı varmıdır?yag bitmesi durumunda amortisöre zarar verir...
  13. B

max 3500 liraya 150 cc tavsiye

arkadaslar ekipman haric max 3500 tl bütcem var.150 cc motor arayısındayım.aklımda kanuni seyhan 150 vardı ama yorumlar adamı sogutuyor.ne alacagımı sasırdım.sizlerden tavsiyeler bekliyorum.evden isyerim 5 km ve sadece hafta sonları dag bayır gitsin yeterli.uzun yol ile isim yok.max hızla isim...
  14. B

Trabzondan selamlar

Merhaba arkadaslar Trabzon luyum 23 yasındayım ticaret ile uğrasıyorum.Motoru bir hevesle aldık bakalım hayırlısı.Motorum Kadırga kd-125 2013 model.Galiba ybr 125 in çakmasıymış.buarada kadırga motor hakkında yorumlarınız nelerdir? herkese hayırlı forumlar...

Yeni mesajlar