- Konu Yazar
arkadaşlar biliyorum daha önce birçok konu açıldı ve hepsini okudum.7 subatta askere gidiyorum.makine bir sene çalıştırmaksızın bos bir evde yatacak.motosikletim mondial xtrememax 150.bugün motoru güzel biryıkayıp kuruttum.yağını değiştim.zinciri yağladım aküyü çıkarttım.depoyu fulledim.sehpaya alıp yerden kestim fakat aklımda iki soru var.
1-bujiyi çıkartıp silindir içine alabildiği kadar yağ koyup ayak marsına birkaç kez bassam motora iyilikmi yapmış olurum
2-vidalar paslanmasın diye bütün vidaların üzerine gres yağ sürüp sonra motosikleti kaporta dahil wd40 sıksam kaportaya zarar verir mi?
3-yapmayı unuttuğum baska birsey varmı?
tesekkürler.buarada izmir/gaziemir ulastırma gidiyorum.forumdan aynı yere düsen varsa gitmeden tanısabiliriz
1-bujiyi çıkartıp silindir içine alabildiği kadar yağ koyup ayak marsına birkaç kez bassam motora iyilikmi yapmış olurum
2-vidalar paslanmasın diye bütün vidaların üzerine gres yağ sürüp sonra motosikleti kaporta dahil wd40 sıksam kaportaya zarar verir mi?
3-yapmayı unuttuğum baska birsey varmı?
tesekkürler.buarada izmir/gaziemir ulastırma gidiyorum.forumdan aynı yere düsen varsa gitmeden tanısabiliriz