buraks12 kullanıcısının son içeriği

1. B

ehliyet ehliyet ehliyet

slm arkadaşlar yaz geliyor ben yazın binmeyi seven biriyim ve 2 senedir ehliyetsiz sürüyorum insanın kafasında hep bi soru işareti var bende ehliyet almayı düşünüyorum a2 doğum tarihim ağustos 1993 heralde alıyorum sorum o değilde yeni kanun geldi falan diyen arkadaslarım var liseyi bitirmen...
  2. B

motosiklet yan sepet

iyi günler öncelikle sayfada bu konuda arastırdım birşey bulamadım ve sorayım dedi benim 150zc çinliye yan sepet takayım diye düşünüyorum ve fiyatı nedir kulanan varmıdır nasıl birşeydir merak ettim ve nerden bulabilirim benim motora olurmu
  3. B

mondial 150 zc yatma problemi :S

arkadaşlar benim 150 zc motorum var ilk önce şunu söyleyim ben az çok motor kullandım hiç bu kadar sorun yaşamadım ancak kendi motorumda bayağı bi yatırdım ancak düşük hızda bu motora binince yatıyor ve bu durumdan sıkıldım kullanan başka arkadasların varmı böyle bir sorunu yoksa benimkindemi...
  4. B

hangi benzin

arkadaşlar baktım ama bulamadım forumlara aklıma takıldı kusura bakmayın ben mondial 150 zc kullanıcısıyım genel olarak po total ve en çok shel kullanıcısıyım ben bu motora süper kullanıyorum daha ii olduğunu düşünüyorum sizce hangi benzin kullanılmalı
  5. B

ehliyet almak

arkadaşlar ben ehliyet almak istiyorum ama ben hep otomatik vites kullandım bastım bastım frene ehliyet sınawına kendi motorumlamı yoksa kursun verdiği motorlamı girecem o motor vitesliyse nolcak :) bide 02,08,1993 tarihli bi kişi ehliyet alamaz değilmi 17 yaşını doldurmuş değil bence
  6. B

eskişehir plaka sorunu

ii geceler arkadaşlar ilk öncelikle ben eskişehirden temmuz ayında aldığım mondial 150zc motorun daha plakası çıkmadı ilk önce de baya bi terslik yaşadım motoru muayneye çağırdılar götürdük neyse geçti tam işlemler oluyor bu seferde 2007 yerine 2006 yazılmış kabul edilmedi düzeltilmesi için iş...
  7. B

ehliyet sorunu

arkadaşlar ben 18 yaşındayım a2 ehliyet alacam ancak isteninlen belgeler arasında diplomada var ben henüz lisede okuyorum yani ilk okul diplomam lisede ehliyet almak için istesem verirlermi diploma mı veya ben nasıl alacam bu ehliyeti veya öğrenci belgesi ile bu iş olur yani lise okudumu...
  8. B

arkadaslar lütfen fikirlerinizi söyleyinn

arkadaslar ben yarın motor alacam ama ancak karasızım 150 cc lik alacam o kesin de yuki mondial asya bu markaların 150 cc lik lerini düşünüyorum bir türlü karar veremedim aklımda yuki var ancak mondialin düşük götlü bi modeli var çakmaklık fln var oda güzel ilgi çekici kandırmacalı bişi fiyat...

Yeni mesajlar