burak..01 kullanıcısının son içeriği

1. burak..01

bilgilerinize ihtiyacım var.. (( BOYA uygulaması ))

arkadaşlar bn bnm jinlun 150 marauderin arka sisy bar'ı uzatıp siyaha boyatmayı düşünüyorum. nikelajlı bir parçaya boya atılabilir mi. kimi olur diyo kimi boya zamanla dökülür diyo. ama çokta güzel oluyo yaptırmak istiyorum. aramızda bunu veya buna benzer bir uygulamayı motosikletine yapan...
  2. burak..01

Motosikletimi baştan yaratmak istiyorum... Fikirlerinizi bekliyorum...

Arkadaşlar bn bir jinlun 150 marauder sahibiyim. 2005 yılından beri biniyorum. motosikletimden de ne kadar bana yetmese de memnunum. ama hep aynı motosiklete binmekten de sıkıldım artık. farklı olmak ta hoşuma gitmiyor değil hani. motosikletimi baştan aşağı değiştirmeye karar verdim. Motor...
  3. burak..01

Arkadaşlar takas var..karar vermeme yardımcı olur musunuz ??

Arkadaşlar ben jinlun 150 marauder sahibiyim..motosikletimi satmaya karar verdim. sonra bir müşteri çıktı ybr ile kafa kafaya takas edelim dedi.. siyah 2006 model bir YBR 5000 km de bi alat. benim makina 2005 model 14000 km'de..sizce uygun mudur.. karlımı çıkarım zararlımı..hiç YBR kullanmadım...
  4. burak..01

halen bulamadığım bir sorun var ??

halen bulamadığım bir sorun var.sinirlerim bozuldu.yardım lütfen ?? :pr: arkadaşlar bu konuyla ilgili 2 - 3 konu daha açmıştım. :silent: benim jinlunda ciddi bir performans kaybı var...herşeyine baktırdım.sekmanlarına yağ keçelerine filan ve bir sorun çıkmadı.sübap ayarları kaç kez...
  5. burak..01

5.Viteste gazlayamıyorum... (( HELP ))

AArkadaşlar aşağıda gördüğünüz motosikletim 1.2.3. ve 4. viteslerde çok iyi...Ama motosikleti 5.vitese attığımda motosiklet belli bir devri geçemiyor ve güçten düşüyor...hatta motoru gitmesi için zorladığımda motor öksürmeye başlıyor...4. viteste 2 kişi yaklaşık 120 km hıza çıkan motor, 5...
  6. burak..01

BMW'm için ...

[B][FONT="Arial Black"]Arkadaşlar resimlerde gördüğünüz BMW'min arkasında bulunan çantayı söktüm.motosikleti çok kaba gösteriyordu.şimdide arka kısım çok sade oldu.onun için jinlun'um gibi arkaya (neydi adı unuttum ...) yaslanma aparatı takmayı düşünüyorum.çok da güzel olur diye düşünüyorum.ama...
  7. burak..01

Help... Help...

Arkadaşlar bn jinlun 150 cruser kullanıcısıym. Motosikletimin egzosunda çürüme yok yanlız ufak paslanmalar meydana geldi. bu yüzden egzosu boyamak istiyorum ama, malum egzos nikelaj. bunun bir formülü yok mu ?? varsa da nasıl bir boya ya da nasıl bir uygulama yapmalıyım...bir de motosikletime...
  8. burak..01

Sanırım Motosikletim Yağ yakıyor . . .

Arkadaşlar motosikletimin randumansız olduğunu bir kaç kez sizinle paylaşmıştım. Belki hatırlayanınız vadır. Motosiklet üzerinde yine ufak çaplı bir araştırma yaptım. motora yeni buji takıyorum 2 günde bujinin ağzı komple kapkara...bunu benim bildiğim kadarıyla yağ yapar. Yani motorum...
  9. burak..01

Motosikletimden tam verim alamıyorum...

Arkadaşlar motosikletimden tam verim alamıyorum nedenini de bir türlü bulamıyorum.karbüratör temizlendi,tahrik dişlileri ve zincir değişti,hava filitresi temizlendi,benzin filitresi değişti,yaklaşık bir ay önce filan beyin değişti olmadı,buji değişti gene olmadı.yanlız bujinin ucu komple...
  10. burak..01

Jinlun marauder 150 egzos

ARKADAŞLAR BENDE JINLUN 150 MARAUDER VAR.EGZOS'U DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.ACABA KANUNİ TİGER 250 cc NİN EGZOS TAKIMI.JINLUN MARAUDER 150'YE UYAR MI.CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM... KANUNI TIGER :bounce:
  11. burak..01

Jinlun 150 Marauder kullanıcılarına...

Benim gibi Bu motosikleti kullanan arkadaşlar. Bu motosiklet hakkındaki görüşlerimizi,düşüncelerimizi, bu motosikletin artılarını eksilerini,bu motosiklete ne gibi modifikasyonlar yapabileceğimizi bu sayfada tartışalım..Açıkçası bu konularda benim yardıma ihtiyacım var...:cat: ... Benim...
  12. burak..01

...Resimlerle Dünden bugüne motosiklet hayatım...

1996 yılında Akçakoca'da aşırı yağışların meydana getirdiği sel suları henüz bir yaşını doldurmamış otomobilimizin (Toyota COROLLA) içini tamamen sulara boğmuştu. araç her ne kadar servise gitmiş olup, komple sökülüpte işgörmez parçaları yenilendiyse de araba su yemişti bir kere. Elektronik...
  13. burak..01

Hava Filitremde Problem Var...s.o.s

ARKADAŞLAR MOTOSİKLETİMİN HAVA FİLİTRESİNE YAĞ GELİYOR.FİLİTRENİN PETEĞİNİ DEĞİŞELİ 2 3 GÜN OLDU YİNE YAĞ GELİYOR.SEBEBİNİ BİR TÜRLÜ BULAMADIM.CEVABINIZI BEKLİYORUM... :pr:
  14. burak..01

Ehliyetimi aldım...ilk rotam: BARTIN\Amasra

Arkadaşlar A2 ehliyetimi aldım.arkadaşlarla bir plan yaptık.1 hahfa sonra ilk yolculuğumu yapıyorum.amasra'ya barış akarsu'nun mezarlığına,ordan amasra sahiline geçecez.sonra safranboluya gidip akçakoca'ya geri dönecez...keyifli bir gezi olacak...işte benim motosikletim... (orti) beğeneceğinizi...
  15. burak..01

ilk aşkım

Evet arkadaşlar. aşağıda gördüğünüz gibi ilk aşkım japon devi HONDA'nın asi çocuğu hero. her ne kadar lafı uzatmak istemesemde bu motosiklete nasıl sahip olduğumu anlatmadan edemeyeceğim. Sene 1995. Bir corolla'mız vardı. Sonra sanırım yine 1995 yılıydı. DÜZCE/Akçakoca'da meydana gelen sel...

Yeni mesajlar