bugradirican kullanıcısının son içeriği

1. B

Motosikletim ile (dominar 400 ug) uzun yol çanta sabitleme

maşallah hocam bendede domimar 400 ug var o dediğiniz halat gibi malzemenin link varmıdır yada nerden temin edebilirim internet de buldum ismini yazmışsın çok teşşekkürler
  2. B

Motosikletim ile (dominar 400 ug) uzun yol çanta sabitleme

Selamınaleyküm herkese hayırlı günler motorumun artçı kısmına çanta falan koyup sabitleyebilceğim halat aparat yada gergi halatı arıyorum sağlam dediğini ürünler varmıdır?
  3. B

Bajaj Dominar 400 ug Dörtlü flaşör modülü taksam garantiden çıkarmı ?

çok teşekkür ederim sizce garatniden çıksa bana bi sorun çıkarırmı geçen yağ bakımı ve filtre bakımı yapıldı 2000 tl tuttu fazla geldi banada ?
  4. B

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hocam destek demirini nerden aldınız link varmıdır iyi forumlar
  5. B

Bajaj Dominar 400 ug Dörtlü flaşör modülü taksam garantiden çıkarmı ?

Kıymetli büyüklerim ve kardeşlerim bir konu danışmak istiyorum konu başlığındaki motor sahibiyim motorumda dörtlü flaşör yok lakin ekstra bir modül ile direkt soketler üzerine takılan modül buldum ve kaliteli bunu taksam motorum garantiden çıkarmı yardımcı olan herkesten teşşekür ederim
  6. B

Motorun önünden ses geliyor

30-40 km arasında boşta iken motorun ön tarafında değişik bi tok takırtı sesi geliyor balata ve disk de bi sorun yok ama çözemedin motor mondial drift l 125 yardımcı olurmusunuz
  7. B

Mondial ressivo 250 alınırmı

cümleten selamınaleyküm vitesliden maxi scooter a geçmeyi düşündüm,mondial ressivo 250 gördüm çokta hoşuma gitti ve fiyatıda orta sekmentde sizce alınırmı ikince alcam 2023 7bin km de ?
  8. B

garantisiz dominar 400 ug alınırmı

saygıdeğerler dominar 400 ug 950 km de garantiyi servis devre dışı bırakmış rodajı 100 km geç yapmışlar sizce alınırmı ?
  9. B

Dominar 400 ug alınırmı

Bugünün şartlarında 2023 model dominar 400 ug 6500km de alınırmı km den anlamıyorum da fazla zka gibi geldi bana

Yeni mesajlar