Bugra_zz kullanıcısının son içeriği

1. B

DATÇADA kamp yapılırmı

çok teşekkürler hocam öneriniz için tmmdir bakarım 1747396578 tmmdır hocam sağolun önlemleri aldık kendimizce umarım kazasız belasız gider geliriz öneriniz için teşekkürler 1747396668 o anlamda sormadım soğuğu nasıl alır sıcağı nasıl olur bu aylarda gidilirmi babında dedim 1747396787 kral...
  2. B

DATÇADA kamp yapılırmı

herkese iyi günler pazartesi günü datça BAĞLARÖZÜ koyunda kamp yapmayı planlıyoruz. iki motor gidicez . tavsiye edermisiniz. havanın soğuk olması biraz tereddüt ettiriyor insanı. gece malumunuz deniz kenarı eser yani oralı olup veyahut önceden gidenler tavsiye almak isterim sizlerden.(Salı günü...
  3. B

denizli chopper

iyi yolculuklar hocam kazasız belasız yapacak bişi yok
  4. B

denizli chopper

herkese selam pazar günü için motorla tur yapmayı planlıyorum (günü birlik) denizlide olan varsa haberleşelim. motor(chopper) bu arada.
  5. B

Denizli Chopper-Cruiser Kullanıcıları (Herhangi bir oluşuma dahil olmayanlar)

Hocam selamün aleyküm siz bunu yazali bayaa bı yıl olmuş üstünden 10 sene sonra cevap vermek biraz garip ama bende chopper kullanıyorum Bağbaşı tarafında arada çikip tur arabiliriz eğer hala Denizlide yaşıyorsaniz

Yeni mesajlar