B Bugra_zz Katılım 25 Nis 2025 Mesajlar 5 3 May 2025 Konu Yazar #1 herkese selam pazar günü için motorla tur yapmayı planlıyorum (günü birlik) denizlide olan varsa haberleşelim. motor(chopper) bu arada.
herkese selam pazar günü için motorla tur yapmayı planlıyorum (günü birlik) denizlide olan varsa haberleşelim. motor(chopper) bu arada.
M Masetro35 Katılım 4 Nis 2013 Mesajlar 563 3 May 2025 #2 İzmirde olsaydı belki bir plan yapabilirdim.. Az sonra çıkıyorum. Buca - Menderes - Torbalı tarafları
İzmirde olsaydı belki bir plan yapabilirdim.. Az sonra çıkıyorum. Buca - Menderes - Torbalı tarafları
B Bugra_zz Katılım 25 Nis 2025 Mesajlar 5 3 May 2025 Konu Yazar #3 Masetro35' Alıntı: İzmirde olsaydı belki bir plan yapabilirdim.. Az sonra çıkıyorum. Buca - Menderes - Torbalı tarafları Genişletmek için tıkla ... iyi yolculuklar hocam kazasız belasız yapacak bişi yok
Masetro35' Alıntı: İzmirde olsaydı belki bir plan yapabilirdim.. Az sonra çıkıyorum. Buca - Menderes - Torbalı tarafları Genişletmek için tıkla ... iyi yolculuklar hocam kazasız belasız yapacak bişi yok