Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar sorum şu t3 belgeli atv traktör diye geçiyor diyorlar doğrumudur doğruysa o zaman e5 de traktörlere hız sınırı 40 km otobana girişleride yasak t3 belgeli atvnin demi limiti e5 de 40 ve otobana girmesi yasak
Merhaba arkadaşlar dün dağa çıktım kuba black cat ile yollar karlıydı bi anda ön far gidip gelmeye başladı sonra tamamen gitti farın altından dumanlar çıkmaya başladı sonra motoru stop ettim sonrasında marşa bastım ne marş çevirdi ne bişe marş bile dönmedi ayak marşıyla çalıştırdım eve gidince...
KUBA BLACK CAT MOTOSİKLETİM VAR İNTERNETTE YAĞ ALDIM MOTUL 10W50 YAĞ ALDIM YAĞ 2017 YILI ÜRETİMLİ ÇIKTI BİR SIKINTI OLUR MU YADA 10W50 OLMASI BİR SIKINTI ÇIKARIR MI?
kuba black cat aldım 6 ay önce kılcal çizikleri çok gözüme batmıyordu ama bu aralar çok batmaya başladı bir de arkadaşımdada black cat vardı onun motor canlı duruyor benim motor soluk duruyor acaba pasta cila attırsam motora geçermi granejlara felan pasta attırsam
Merhaba arkadaşlar bundan 1 hafta önce kuba black cat cross aldım eski sahibi hor kullanmıştı ses geliyordu seslerin hepsini hallettik alt motor koruma demiriyle ayak marşından geliyordu ses hallettik ama haladır belli bir devirden sonra motorun içinden ses geliyor zırıltı geliyor motorun...
merhaba arkadaşlar yaşım 17 ve boyum 196 felan kuba black cat almayı planlıyorum ama kenarda 2300 lira birikmişim var 17 yaşında olduğum için bir çok yer almıyor işe 3700 liram eksik ekipmanla beraber bunu nasıl tamamlarım tavsiyeleriniz için teşekkürler
Merhaba abilerim yaşım daha 17 yazdığım başlık tuhaf olabilir şimdiden kusura bakmayın çin malı motor alıcam 3000-3500 civarı 1600 e yakın birikmişim var sizce motor için xbox ı yani oyun konsolunu satmak mantıklımı çok kararsız kaldım satarsam hedefime biraz daha yaklaşacağım ve yazın 1 ay bile...
Merhaba yazlık için motor almayı düşünüyorum daha 17 yaşındayım ama arkadaşımın motoru var geziyo bende artık artçı olmaktan sıkıldım köşede 1500 liraya yakın birikmişim var kuba razore 150 almayı düşünüyorum 3000-35000 arası bi fiyatı var sizce geriye kalan parayı nasıl biriktirebilirim...
Merhaba arkadaşlar arkadaş geçen dağa çıktı kendi motoruyla karda sürdü baya bi kar olmuş motorsiklet ve sonra motor dahada çalışmamış sizce niye olabilir 1 vites yüksek devir sürmüş motor boğulmuş olabilir mi boğulduysa ne yapmak gerekir
Merhaba arkadaşlar kocaelide bir yazlık var ve arkadaşlarımın motorları var bende motor alma kararı verdim bizim oralar sakin yerler polis olmuyor fazla trafiğe felan çıkmıyolar zaten arkadaşlarım her neyse koyuya girersek kenarda 500 tl bir birikmişim var kuba razore 150(2500-3000 TL ) yada...
foruma ilk konu açışım yanlış yere açtıysam özür dilerim bu ay motor almak için karar verdim kuba razore 150 alacağım 3500 tl buraya kadar her şey güzel fakat ben okul için haftada 50 tl alıyorum ve 15tl si yola gidiyor bu yaza kadar nasıl 3500 tl biriktirebilirim geçen yaz çalışmaya kalktım...